Een complete kinderkamer op maat van je deugniet

Rocky: Een complete kinderkamer op maat van je deugniet 

Rocky is een trendy meubelmerk dat zich richt op het vervaardigen van prachtige en kwalitatieve meubels voor in de kinderkamer. Het merk heeft ontzettend veel series in diverse stijlen. Ook vind je er meubels voor de kamers van zowel de allerkleinste kids als tieners en pubers. Als jij je kind een veilige én leuke kamer wilt geven, is de Rocky collectie dus de moeite waard om te ontdekken!

Series voor kids van alle leeftijden

Of je kind nu nog een peuter is of al een puber, je kan altijd in de Rocky collectie terecht. Van sprookjesslaapkamer tot strak en stoer, je vindt het er allemaal. De slaapkamermeubels zijn niet alleen aangepast aan diverse leeftijden op vlak van design, maar ook op vlak van formaat. Zo zijn er voor de kleinere kids bedden van 90 x 200 centimeter groot en voor de pubers iets bredere bedden, want zij hebben toch graag wat meer ruimte.

Al de andere slaapkamermeubels zijn eveneens afgestemd op de leeftijd. De verschillende soorten kasten en bureaus zijn bijvoorbeeld in vele gevallen wat uitgebreider in de series die zich richten op tieners en pubers, omdat zij doorgaans meer plaats nodig hebben bij het studeren. De Rocky meubels zijn dus op maat van alle kinderen gemaakt! 

Bijzondere uitblinkers

De meubels van dit merk zijn uiteraard stuk voor stuk top, maar er zijn bepaalde meubels die echt opvallen dankzij hun slim ontwerp. Zo is er de Ronny bedbank die dienst doet als bed en zitbank. Het is voorzien van een uitschuifbare slaaplade en twee lades om spullen in te plaatsen. Dit bed is vooral erg leuk voor tieners en pubers, want ze kunnen de slaaplade gebruiken voor hun vrienden die langskomen. Het bespaart bovendien heel wat ruimte, waardoor het ideaal is voor in kleine slaapkamers. 

In de Maxim collectie zijn er daarnaast stapelbedden die voorzien zijn van een ingebouwde kledingkast en lades. Deze bedden zijn vooral perfect als je kids een kamer delen en je plaats wilt uitsparen. De Rocky Spectra hoogslaper is hier een goed alternatief op, maar in plaats van een kledingkast heeft het een ingebouwde bureautafel en aan de zijkant een kast waar je spullen in kan plaatsen. 

De Rocky Legend bureautafel is nog zo'n slim meubel. Het is namelijk voorzien van een opbouw waar je bureauspullen aan kan bevestigen. En zo zijn er nog veel meer bijzondere en slimme slaapkamermeubels in het Rocky assortiment. Het is dus de moeite waard om dit assortiment zorgvuldig te bekijken! 

Speelse vormgeving waar kinderen blij van worden

De designers van de Rocky meubelen hielden bij het ontwerpen van hun meubels steeds de allerjongsten in hun gedachten. Ze leefden zich dus in de kleinsten in om zo speelse meubelen te creëren waar zij vrolijk van worden. 

En dat is toch wel erg belangrijk, want de kinderkamer is het plekje waar je deugniet zich op zijn of haar gemak moet kunnen voelen. En daar zorgen blije meubels voor! Heb je weinig plaats? Geen probleem, want ook dan kan je de droomkamer van je kind ontwerpen. De meeste Rocky slaapkamermeubels zijn namelijk ruimtebesparend. 

Heel veel verschillende stijlen

Houdt je kind erg veel van Cars of is hij of zij helemaal gek op Spiderman, vliegtuigjes, prinsessen, ballerina's, de zee of Frozen? Dan maken de Rocky meubels je kind gegarandeerd blij. Dit zijn namelijk de bijzondere series die je terugvindt in het assortiment. 

In het assortiment zijn er ook slaapkamermeubels zonder specifiek thema. Deze zijn dan meer geschikt voor de iets oudere kinderen. Ook daarin heb je heel wat keuze. Sober, stoer, speels, strak en ga zo maar door. Het doel van Rocky is om kinderkamermeubels te ontwerpen waar elk kind én ouder blij van wordt en dat merk je meteen!

Ook ouders worden happy van de Rocky meubels

Ook voor ouders zijn de Rocky meubels ideaal, want ze zijn erg duurzaam. Dat betekent dat je kind erop los kan ravotten, zonder dat ze stukgaan. Dat scheelt heel wat geld, want zo hoef je ze niet meteen te vervagen. Ze hebben bovendien een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en zijn makkelijk te onderhouden met de Oranje Furniture Care onderhoudsproducten.

De veiligheid en het comfort van je kind staat uiteraard voorop en daar hield Rocky erg veel rekening mee. De Rocky meubels zijn daarom uiterst comfortabel en superveilig. Het materiaal dat gebruikt werd voor het maken van de meubels, hangt af van de serie die je kiest. Maar de meeste meubelstukken zijn vervaardigd uit hout en mat of met melamine afgewerkt en hebben metalen handgrepen. 

Maak de slaapkamer van je kapoen helemaal compleet

In het Rocky assortiment vind je alles voor in de slaapkamer van je kind. Niet alleen bedden dus, maar ook bureaus, nachtkastjes, kledingkasten, kaptafels, ladeblokken, spiegels, noem maar op. Je vindt er dus écht alle meubels die je nodig hebt om de kamer van je zoon of dochter helemaal compleet te maken en dat is het geval bij elke serie. 

Natuurlijk verschilt het aantal slaapkamermeubels wel van serie tot serie, maar je hebt wel altijd keuze genoeg. En als je dat fijn vindt, kan je ook de slaapkamermeubels uit de verschillende series met elkaar combineren. De keuze is volledig aan jou én je kleine deugniet natuurlijk!