KidsOnly Billy serie: Schattige en stijlvolle blikvangers voor de kinderkamer

(19 artikelen)

Billy serie: Schattige en stijlvolle blikvangers voor de kinderkamer

Het is erg belangrijk om je kind een sfeervol plekje te geven. Een ruimte waarin hij of zij optimaal kan studeren, spelen en relaxen. Want je kind verdient toch het allerbeste? En de beste manier om voor een sfeervolle kinderkamer te zorgen, is door de Billy meubels van kidsOnly te ontdekken. Neem een kijkje in de prachtige collectie, je krijgt er zeker geen spijt van!

Kleuren om vrolijk van te worden

De Billy meubels zijn speciaal gemaakt voor kids. Dat merk je meteen, want ze zijn speels vormgegeven én bestaan in diverse vrolijke kleurtjes. Je kleine kapoen wordt dan ook ontzettend blij van deze blikvangers.

Doordat er heel wat kleurtjes verkrijgbaar zijn, stellen ze tevens ieder kind tevreden. Wat dacht je van een mooi groen bed voor je stoere zoon of dochter? Of liever een schattig roze, prachtig wit of trendy grijs kinderkamermeubel? Het kan allemaal!

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

De Billy kinderkamermeubelen van KidsOnly maken ook jou als ouder erg blij, want ze zijn duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Ze zijn namelijk gemaakt van massief grenenhout en mdf-hout. Daarnaast zijn ze mat gelakt.

Dat betekent dus dat je niet snel nieuwe kinderkamermeubels hoeft te kopen, waardoor je veel geld uitspaart. Doordat ze onderhoudsvriendelijk zijn, hebben jij en je kind bovendien minder schoonmaakwerk. Leuk, toch?

Complete collectie

Hoewel de Billy meubels goed te combineren zijn met andere kinderkamermeubels, kan je ook enkel de blikvangers uit deze collectie gebruiken. Het assortiment is namelijk erg groot waardoor je er alle meubels vindt die er in de ruimte nodig zijn. Denk daarbij niet alleen aan een bed en een nachtkastje, maar ook aan een kledingkast, een bureautafel, enzovoort.

Door alles uit dezelfde collectie te kopen, zorg je voor een onevenaarbare sfeer. Dat is belangrijk, want zo kan je kind optimaal spelen, studeren en slapen in zijn of haar kamer!

Vrolijke kinderkamermeubels kopen bij Furnea

Kan je niet wachten om deze prachtige kinderkamermeubels te kopen? Houd je dan niet in en bestel ze meteen bij Furnea. Maak je geen zorgen, want als je toch niet tevreden bent, mag je ze geheel kosteloos retourneren binnen de 100 dagen. Kinderkamermeubelen kopen is bij Furnea ook extra voordelig, omdat je niet hoeft te betalen voor de bezorging en 5 jaar gegarandeerde garantie ontvangt.

Dankzij ons CBW lidmaatschap ben jij ook altijd zeker van een eerlijke koop. Maar als je verkiest om je meubelen te kopen in een fysieke winkel, is dat ook geen probleem. Furnea heeft namelijk een showroom waar je terechtkan. Je bent er altijd van harte welkom. De thee en koffie staan alvast voor je klaar!