KidsOnly Kidy serie: Alles voor een magische kinderkamer

(33 artikelen)

Kidy serie: Alles voor een magische kinderkamer

Vul de kinderkamer met een tikkeltje magie, een vleugje speelsheid en heel veel gezelligheid dankzij de Kidy meubels van KidsOnly. De meubels zijn speciaal gemaakt om kinderen comfort en veiligheid te bieden. En om ervoor te zorgen dat ze een mooie kinderkamer hebben waar ze ontzettend van genieten. En doordat ze je kleine deugniet zo blij maken, ben jij dat als ouder natuurlijk ook. Daarom is deze serie ook erg interessant om te verkennen! 

Zachte vormen en kleuren gemengd met een vleugje stoerheid 

Wat de Kidy meubels zo magisch maakt? Ze nemen je kind mee naar verschillende werelden. De stoere tipi boekenkast opent bijvoorbeeld de wereld van cowboys en Indianen. De pastelkleurige meubels toveren dan weer een sprookje tevoorschijn vol met prinsen, ridders en prinsesjes. 

De blikvangers passen dus heel goed bij elk kind, omdat ze zo gevarieerd zijn. Op vlak van kleuren heb je bijvoorbeeld de keuze uit mintgroen, roze, wit en grijs. De bedden en kasten zijn daarnaast in diverse formaten beschikbaar. Het maakt dus niet uit hoe oud je kind is en wat hij of zij leuk vindt, de Kidy serie is altijd een goede optie!

Droommeubels met een lange levensduur 

De Kidy serie bevat echte droommeubels. Niet alleen door hun leuk uiterlijk, maar ook omdat ze heel lang meegaan. Zowel voor jouw kleine spruit als voor jou is het erg fijn dat je kiest voor duurzame meubels. Want je kind kan er op die manier extra lang van genieten en jij hoeft minder geld uit te geven. Een win-win situatie dus! 

Wat de meubels zo kwalitatief maakt? Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardig mdf-hout en massief grenenhout. Daarnaast is het afgewerkt met een matte lak. Wist je ook dat je dit soort meubels erg makkelijk kan onderhouden? Dankzij het beschermlaagje veeg je er het vuil zo af. Als je de levensduur wilt verlengen, raden wij je wel aan om de meubels met de Matlak Reiniger te onderhouden. Dit mild product voorkomt namelijk schade!

Veiligheid voorop 

Als je op zoek bent naar nieuwe kinderkamermeubelen, dan vind je het vast belangrijk dat ze er leuk uitzien. Want je wilt natuurlijk dat je kind er dol op is. Maar het allerbelangrijkste van een goed kinderkamermeubel is dat het veilig is. Op dat vlak zit het ook zeker goed bij de Kidy meubels, want ze hebben afgeronde hoeken. Dat betekent dus dat je kindje er zich niet aan kan bezeren tijdens het ravotten. En jij kan elke dag op je beide oren slapen! 

Magische kinderkamermeubels kopen bij Furnea 

Heb jij je laten betoveren door de prachtige Kidy meubelen? Dan heb je geluk dat je bij Furnea terechtgekomen bent, want bij ons vind je de meubelen aan een mooie prijs én krijg je extra's. Zo mag je al je meubel kosteloos retourneren binnen de 100 dagen. Daarnaast hoef je niets voor de bezorging te betalen! Daarbovenop ontvang je 5 jaar gegarandeerde garantie. 

Furnea heeft bovendien een team van interieurexperts die altijd voor je klaarstaan wanneer je dat nodig hebt. Ze helpen om jouw interieurdromen werkelijkheid te maken. En je kan sommige meubels ook in het echt komen bekijken, omdat wij een showroom hebben!