KidsOnly Pino Serie | Slimme kinderkamermeubels die zorgen voor plezier

Pino serie: Slimme kinderkamermeubels die zorgen voor plezier

De Pino serie meubels van KidsOnly zien er erg plezierig uit. Iedere deugniet vindt het dan ook fijn om ze in hun kinderkamer te hebben staan. Ze zijn bovendien ruimtebesparend ontworpen zodat ze ook in een kleine kinderkamer geplaatst kunnen worden. En ze gaan erg lang mee. Deze topserie moet je dus gezien hebben als jij je kleintje gelukkig wil maken!

Schenk je deugniet het allerbeste

Wanneer het op je kind aankomt ben je kieskeurig. Je wilt geen simpele kinderkamermeubels kopen. Enkel het beste is goed genoeg voor je lieve schat. En dat is nu precies wat je hem of haar kan schenken met de Pino meubels. Ze zijn namelijk vrolijk vormgegeven en gemaakt van de meest kwalitatieve materialen: massief grenenhout en/of mdf-hout.

Ook zijn ze stuk voor stuk mat gelakt om ze onderhoudsvriendelijk en mooier te maken. Met de Matt Polish Wood Care Kit en Cleaner zijn ze zelfs nog makkelijker te reinigen. Je merkt het al: de Pino meubels stellen je op geen enkel vlak teleur!

Creëer het heerlijkste relaxplekje

De slaapkamer van je kind dient niet alleen om in te slapen. Voor jongens en meisjes die al wat ouder zijn, is het namelijk ook een plekje om in tot rust te komen. Dat zou het toch moeten zijn. Met de Pino meubels zorg je daarvoor, want ze hebben een zachte uitstraling.

Bovendien bevat de collectie meubels die heerlijk zijn om in te relaxen. Zo is er een kajuitbed dat niet alleen als bed, maar ook als zitbank kan gebruikt worden. Daarnaast is er de heerlijke slaapstoel die je kan omtoveren tot bed. Dankzij deze meubels kan je zoon of dochter genieten van rust na een drukke schooldag!

Gemaakt om ruimte te besparen

De meubels uit de Pino collectie zijn heel slim ontworpen. Ze sparen namelijk ruimte uit. Allereerst zijn er al de multifunctionele meubelen zoals de slaapstoel waarvan een bed kan worden gemaakt. Daarnaast kan je onder de (half)hoogslapers nog allerlei dingen plaatsen.

Zo kan je er een bureau en boekenkast onder schuiven. Er zijn tevens slaaplades die je onder sommige bedden kan bevestigen om een extra slaapplaatsje te creëren. Deze ruimtebesparende meubels zijn dus ideaal voor in een kleine kinderkamer. Maar ze zijn ook een slimme keuze als je veel ruimte vrij hebt, want ze bieden je kind dan meer plaats om te spelen.

Voor elk kind wat wils

De Pino serie bevat verschillende soorten bedden. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Je vindt er (half)hoogslapers, stapelbedden, mezzanines, kajuitbedden, familiebedden, hemelbedden, noem maar op. Dat betekent dat er keuze is voor ieder kindje.

Sterker nog: de meeste bedden zijn geschikt voor meerdere kids, want ze bieden slaapplaats zowel boven- als onderaan of kunnen uitgebreid worden met een slaaplade. Daarom is de Pino serie ook ideaal als er broertjes en/of zusjes een kamer delen!

Ruimtebesparende kinderkamermeubels kopen bij Furnea

De handige ruimtebesparende kinderkamermeubels uit de Pino collectie kan je allemaal bij Furnea kopen aan een scherpe prijs. Bij Furrnea zijn er ook geen verborgen kosten. Je hoeft zelfs niet extra te betalen voor de bezorging. Je krijgt bovendien ruim de tijd om de meubels uit te proberen. Bij Furnea mag je namelijk gratis retourneren binnen de 100 Dagen.

Wij geven bovendien 5 jaar gegarandeerde garantie op ieder meubel. Wil je graag advies op maat? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Je kan ook langskomen in onze showroom in Schiedam. Daar kunnen wij je nog beter helpen!