KidsOnly Amori serie | Kinderkamermeubels om verliefd op te worden

(29 artikelen)

Amori serie: Kinderkamermeubels om verliefd op te worden

De Amori Serie van KidsOnly is er eentje om verliefd op te worden. De meubels zijn namelijk mooi, kwalitatief en praktisch. De beste combinatie! Niet alleen je kleine spruit zal er dol op zijn, maar ook jij omdat ze je kind het allerbeste bieden. En dat is toch wat je wil? Als je op zoek bent naar kinderkamermeubels, zijn deze uit de Amori collectie dus het ontdekken waard!

Versierd met vrolijke hartjes

Wat de Amori serie zo bijzonder maakt? Het bevat meubels die versierd zijn met mooie hartjes. Deze zijn uitgesneden en doen bij sommige kasten zelfs dienst als handgrepen. Daarom zijn de meubels strak en dus ook makkelijk combineerbaar.

De vrolijke hartjes geven de meubels bovendien een liefdevolle en unieke uitstraling. Het zijn dan ook de perfecte blikvangers voor in de kinderkamer! Met deze toppers komt het aan sfeer nooit meer tekort in de ruimte en geniet je kleine schat nog zoveel meer.

Oersterke blikvangers

De eyecatchers uit de Amori serie zijn helemaal afgestemd op kinderen. Niet alleen door hun speels design, maar ook door hun uitstekende kwaliteit. Dat is namelijk erg belangrijk voor kids, omdat er tijdens het ravotten weleens iets stuk durft gaan. Maar dat gebeurt dus niet als je kiest voor deze oersterke meubels die gemaakt zijn van mdf-hout en massief grenenhout. Doordat ze voorzien zijn van een soft close systeem gaan ze zelfs nog langer mee.

Daarnaast zijn de meubels mat gelakt wat ze makkelijker maakt om te onderhouden én de levensduur nog verlengt. Je kan ze ook eenvoudig reinigen met de Matlak Reiniger, zelfs in het geval van hardnekkige vlekken.

Je kind komt niets tekort

Deze mooie serie van KidsOnly is ontzettend uitgebreid. Zo vind je in de collectie verschillende soorten bedden, een nachtkastje, een boekenkast, een kinderbureautafel, een commode en kledingkasten in verschillende formaten. Je kleine deugniet komt dus echt niets tekort als je kiest voor de Amori meubels. Sommige meubels zijn zelfs verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen waardoor er nog meer opties zijn!

Voor iedere deugniet het geschikte bed

Vooral op het gebied van bedden heb je heel wat keuze in de Amori serie. Dat is fijn, want ieder kind heeft andere noden en wensen. Voor de iets grotere kinderen is het kajuitbed bijvoorbeeld leuk. Het kan ook gebruikt worden als zitbank.

Kleinere kids zijn dan weer beter af met dit bed en als het heel erg speciaal mag zijn, kan je kiezen voor het hemelbed. Er is dus voor elk kind de ideale optie. Slapen er twee kids in één kamer of wil je extra plaats voorzien voor een vriendje of vriendinnetje? Dan kan je de slaaplade bijbestellen!

Liefdevolle kinderkamermeubels kopen bij Furnea

De lieflijke Amori kinderkamermeubels vind je bij Furnea aan mooie prijzen. Als je ze bij ons koopt, ontvang je ook 5 jaar gegarandeerde garantie en gratis bezorging. Indien je niet tevreden bent, is het bovendien mogelijk om de meubels geheel kosteloos terug te sturen binnen de 100 dagen. Die kans is wel klein, want ze zijn ontzettend mooi en comfy!

Als je dat leuk vindt, kan je langskomen in onze showroom. Zo kan je de meubels in het echt bekijken en raad vragen aan onze interieurexperts over hoe je ze kan combineren. Of je laten inspireren voor het inrichten van je eigen slaapkamer of een andere ruimte. Wat ook de reden is van je bezoek, je bent altijd van harte welkom!