KidsOnly Casami serie: laat kids zich thuis voelen

(20 artikelen)

Casami serie: laat kids zich thuis voelen

De Casami serie van KidsOnly maakt ouders blij. De meubels uit deze collectie zijn namelijk van uitstekende kwaliteit, mooi, betaalbaar en praktisch. Het is dus alles wat je verlangt van kinderkamermeubels als ouders én meer. Maar het laat ook de allerkleinsten hun hart sneller slaan, want ze zien er ontzettend leuk uit. Een serie die je moét ontdekken!

Speelse vormen die kids blij maken

De Casami serie is erg bijzonder, want alle meubels uit deze collectie zijn gemaakt in de vorm van een huisje. Dat geeft ze een hele leuke uitstraling. Kinderen vinden de collectie dan ook heel erg mooi. Doordat de meubels allemaal hetzelfde design hebben passen ze uitstekend samen.

Als je dat verkiest, kan je ze natuurlijk ook combineren met andere meubels van KidsOnly én van andere merken. Maar kies in dat geval wel voor meer strakkere meubels. Er is voldoende keuze in onze webwinkel. Vind je het moeilijk om te beslissen? Aarzel dan niet om raad te vragen aan onze interieurexperts

Keuze uit verschillende kleuren en formaten

De Casami meubels maken elke deugniet blij, want de kasten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Zo kan je kiezen voor liefelijke roze kast, een stoere grijze kast, een neutrale witte kast of een speelse groene kast. Veel opties dus! 

Het bed is ook beschikbaar in verschillende maten. Daardoor kan de kinderkamer serie voor verschillende leeftijden gebruikt worden. Handig om te weten: de bedden worden geleverd inclusief lattenbodem en zijn voorzien van een extra zitbankje. 

Hoge kwaliteit aan een mooi prijsje 

Over de kwaliteit van de Casami meubels hoef jij je geen zorgen te maken, want ze zijn gemaakt uit mdf-hout. Bovendien zijn ze afgewerkt met een matlaklaagje. Dit laagje zorgt ervoor dat de meubels nog langer meegaan. Bovendien maakt het ze makkelijker om te reinigen. En dat is geen overbodige luxe voor kinderkamermeubels, want kleine deugnietjes durven weleens overal aan te komen met vuile en plakkerige handjes. Deze vlekjes verwijder je dankzij het laagje erg eenvoudig. Zeker als je daarvoor de Matlak Reiniger gebruikt. Als je het product samen met het meubel koopt, krijg je bovendien een extra stapelkorting. 

Leuke kinderkamermeubels kopen bij Furnea 

De mooie Casami meubels vind je terug bij Furnea. En als je ze bij ons koopt, krijg je heel veel extra's. Zo hoef je nooit meer te betalen voor de bezorging en kan je de meubels gratis uitproberen. Furnea biedt je namelijk de kans om je meubels binnen de 100 dagen kosteloos te retourneren. Wij geven je ook 5 jaar gegarandeerde garantie bovenop iedere aankoop! 

Meubels kopen bij Furnea, is tevens een veilige keuze. En als je dan toch verkiest om je meubels eerst in het echt te zien, is dat geen probleem. Furnea heeft namelijk een showroom in Schiedam. Als je de mogelijkheid hebt, is het interessant om eens langs te komen, want je krijgt er interieuradvies van experts. Zo helpen ze je met het samenstellen van je droominterieur!