Roxanne bankstel: Stel zelf samen naar keuze bij Furnea

(19 artikelen)

Roxanne bankstel: zelf samenstellen

De perfecte zitbank vinden is geen onmogelijk droom. Richmond Interiors maakt het je namelijk mogelijk, want het merk heeft mooie Roxanne zitbank modules die je kan laten plaatsen in het model van zitbank dat je wilt. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende stoffen en kleuren en kan je de poten bepalen. Lijkt een gepersonaliseerde zitbank iets voor jou? Ontdek dan meer over de verschillende mogelijkheden! 

Onweerstaanbare eyecatcher ontworpen door Richmond Interiors 

Richmond Interiors is een Nederlands meubelmerk dat de laatste jaren veel aan populariteit gewonnen heeft. Dat is ook niet zomaar, want het merk maakt sfeervolle zitbanken die erg duurzaam en comfortabel zijn. Nu het ook zitbank modules aanbiedt, is het meubelmerk nog populairder dan ooit. Want iedereen kan nu een zitbank ontwerpen die volledig bij hem of haar past. Als je kiest voor de Roxanne zitbank modules van Richmond Interiors, kan je dus zeker zijn van een trendy zitmeubel op maat dat heel erg lang meegaat. 

Bekijk de Roxanne zitbanken in ons assortiment 

Het is perfect mogelijk om je eigen Roxanne zitbank samen te stellen, maar je kan ook kiezen voor een van de modellen die je terugvindt in onze webwinkel. Deze zijn door ons samengesteld. We hielden daarbij rekening met wat er populair is bij de klanten en wat er zorgt voor het meeste gebruiksgemak. 

De zitbanken zijn dus stuk voor stuk de moeite waard om te ontdekken. En de kans is groot dat er een model bij zit dat perfect in je interieur past. Maar als je liever zelf alles bepaalt, kan dat uiteraard ook!  

Zelf je zitbank samenstellen doe je zo! 

Het is helemaal niet moeilijk om je eigen zitbank samen te stellen. Je hoeft namelijk alleen maar je keuze te maken uit verschillende opties. Dit zijn de mogelijkheden: 

Welk model kies je? 

Er zijn heel wat verschillende modellen van zitbanken. Zo kan je kiezen voor een u-bank, een hoekbank, een zitbank met chaise longue gedeelte, een driezitsbank en nog veel meer. Welk model het meest geschikt is voor jou en je gezin, hangt af van een aantal factoren.

Wil je veel zit- en ligruimte? Dan kies je bijvoorbeeld het best voor een hoekbank of u-bank. Spaar je liever ruimte uit of ben je maar alleen of met twee thuis? Dan is een twee- of driezitsbank wellicht een betere optie. Laat je gerust door ons adviseren als je het niet goed weet. 

Bepaal de kleur en stof die het best bij je interieur past

Vervolgens mag je ook kiezen welk stofje je wenst te gebruiken. Richmond Interiors heeft diverse kwalitatieve en mooie stofjes in verschillende kleuren en structuren. Er is dus zeker meer dan voldoende keuze. Doordat ze allemaal kleurvast zijn en niet snel pluizen, gaan ze ook stuk voor stuk erg lang mee. Zeker niet onbelangrijk! 

Onderhoud je zitbank zodat je er nog langer plezier aan beleeft 

Heb je je zitbank samengesteld? Dan is het ook belangrijk om te denken aan het onderhoud. Want dankzij een goed onderhoud gaat je mooie zitbank zoveel langer mee. Furnea raadt je aan om daarvoor de Royal Textile Care Kit te gebruiken. Daarin vind je milde, maar doeltreffende producten die perfect zijn voor het reinigen en onderhouden van je zitbank. 

Kan je niet kiezen? Vraag dan advies aan onze interieurexperts! 

Kiezen is niet altijd even makkelijk. En de juiste keuze maken voor het ontwerpen van je eigen zitbank, is erg belangrijk. Want het is een meubelstuk dat goed opvalt in je interieur. Maar geen nood als je het moeilijk vindt om beslissingen te maken, want als je naar de Furnea showroom komt, word je daar geholpen door interieurexperts. Zo ben je er zeker van dat je de beste zitbank samenstelt!