Bestel je SITS Luna stofstalen bij Furnea

(9 artikelen)

Ontdek LUNA, een verfijnde platte geweven bekledingsstof die je leefruimtes naar een hoger niveau tilt. Vervaardigd uit 100% polyester, kenmerkt LUNA zich door zijn eenvoud en verfijnde textuur. De afwezigheid van vezelhaar geeft de stof een glad, gelijkmatig oppervlak en zorgt voor een tijdloze aantrekkingskracht.

Met een gewicht van slechts 341 g/m2 combineert LUNA moeiteloos stijl met praktisch gebruik. De Martindale-slijtageweerstand van 27.000 waarborgt duurzaamheid, waardoor het een ideale keuze is voor zowel residentiële als commerciële omgevingen. LUNA gaat verder dan esthetiek en biedt een Martindale-pillingweerstand van 5, wat zorgt voor langdurige kwaliteit en een frisse uitstraling.

Onderhoudsgemak is een kenmerk van LUNA, aangezien de stof wasbaar is, waardoor het een probleemloze oplossing is om je bekleding in topconditie te houden. Of je nu een knus huis inricht of een kantoor met veel verkeer, de veelzijdigheid en blijvende elegantie van LUNA maken het de perfecte keuze. Omarm verfijning met LUNA en transformeer je ruimte tot een oase van comfort en stijl.

De Luna stof combineer je met de SITS bankstellen. Bestel je de iProteqt All in House Service mee? Indien zich gedurende de serviceperiode van 5 jaar calamiteiten met het meubel voordoen staat ons Service Centre volledig tot je beschikking.

Details

  • Gewicht gr/m2: 341
    Martindale: 27 000
    Pilling: 5/6
    Licht snelheid: 6