Hoogpolige vloerkleden bij Furnea

(115 artikelen)

De Hoogpolige vloerkleden bij Furnea | Looks good and feels good!

Hoogpolige kleden: Om lekker met je voeten in weg te zakken

Vloerkleden voelen lekker zacht aan jouw voeten. En dat is zeker het geval als je kiest voor een hoogpolig vloerkleed. Een hoogpolig kleed heeft een hoge pool. In de wereld van de vloerkleden is pool eigenlijk gewoon een chic woord voor ‘lange draden’. Oftewel, een hoogpolig tapijt heeft lange draden en is daarom lekker dik, lekker zacht, lekker comfortabel en lekker warm. Hoogpolige vloerkleden geven elk interieur een luxe uitstraling en fijne sfeer. Wil je een hoogpolig vloerkleed reinigen? Dat is geen probleem met onze meubel onderhoudsproducten.

Tip: Hoogpolige vloerkleden laten zich uitstekend combineren met hoogglans meubels. De gladde en glanzende meubels steken fraai af tegen zo’n weelderig vloerkleed.  

Een hoogpolig kleed voor iedere smaak en ruimte

Vloerkleden staan voor warmte en gezelligheid en geven elke ruimte meer sfeer. Bij Furnea hebben we een grote en gevarieerde collectie hoogpolige vloerkleden. Van opvallend roze tot rustgevend taupe. Van een effen hoogpolig tapijt tot een uitvoering met bijzonder patroon. Van een dierenprint tot patchwork. Van rond tot rechthoekig hoogpolig vloerkleed. Voor iedere smaak vind je bij ons een hoogpolig vloerkleed. De kleden passen in elke ruimte. Maak in de woonkamer een gezellig hoekje om te lezen met een fauteuil en een zacht vloerkleed. Leg een vrolijk hoogpolig vloerkleed op de kinderkamer en laat jouw kind met een veilig en warm gevoel spelen. Maak de zithoek super comfortabel met een leuk en comfortabel kleedje. Kortom, mogelijkheden genoeg!

Onze collectie hoogpolige tapijten

Hoogpolige vloerkleden maken we niet zelf. Daar zijn we namelijk helemaal niet goed in. Waar we wel heel goed in zijn is het vinden van meubelleveranciers die wel talent hebben voor het ontwerpen en produceren van prachtige hoogpolige vloerkleden. En dan kopen we die vloerkleden in en verkopen ze in onze webshop. Tot onze favorieten behoren Kayoom, Lalee en Obsession. Elk van deze meubelmerken heeft een ruime collectie hoogpolige tapijten. Bij Furnea slaag je daarom altijd als je op zoek bent naar een nieuw kleed voor op de vloer. Maakt niet uit wat jouw wensen zijn op gebied van kleur, stijl, vorm of formaat. Elk kleed is van uitstekende kwaliteit en heeft een fijn prijskaartje. Betaalbaar en uniek design, daar gaan we voor. Jij ook?

Trendy hoogpolig vloerkleed kopen bij Furnea

Een hoogpolig vloerkleed kopen is zo gepiept in onze webwinkel. Piep, euh klik, een paar keer met jouw muis, betaal in een beveiligde omgeving en onze bezorgers staan snel bij je op de stoep. Bezorging is gratis, we sturen al onze hoogpolige vloerkleden en andere meubels verzekerd op en je hebt 100 dagen retourrecht. En als bonus ontvang je ook nog eens 5 jaar gegarandeerd garantie. Wat fijn, al die mooie Furnea voordelen! Jouw voeten worden blij van een hoogpolig vloerkleed. Dat weten we zeker. Maak dus snel een keuze uit onze mooie collectie hoogpolige vloerkleden!