Laagpolige vloerkleden bij Furnea

(846 artikelen)

Laagpolige vloerkleden bij Furnea | De finishing touch voor jouw interieur

Laagpolige vloerkleden: voor een strak interieur

Een vloerkleed is prettig voor jouw voeten en zorgt voor extra sfeer in jouw interieur. Bij Furnea verkopen we verschillende soorten vloerkleden. In deze categorie vind je de laagpolige vloerkleden. Een laagpolig vloerkleed heeft een lage pool. Dat betekent dat de draden kort zijn en het tapijt dus glad en laag is. Zo’n glad tapijt staat prachtig in een strak interieur. Bovendien zijn laagpolige vloerkleden eenvoudig schoon te maken en je kunt er prima een meubel opzetten zonder dat er een afdruk achterblijft. Ook een meubel op wieltjes kun je prima op een laagpolig kleed plaatsen. Gewoon lekker doorrollen.

Een grote collectie laagpolige tapijten

Een laagpolig effen vloerkleed, een kleed met een creatief patroon, een fraai laagpolig patchwork vloerkleed, een tapijt met felle kleuren. Er is vanalles mogelijk bij Furnea, want de collectie laagpolige vloerkleden is ruim en gevarieerd. Het belangrijkste is dat het kleed op de vloer past bij jouw smaak en jouw meubels. Je kunt een laagpolig kleed op verschillende plekken kwijt. Leg bijvoorbeeld onder de salontafel voor een sfeervolle zithoek. Of wat denk je van een mooi laagpolig tapijt onder jouw bed? Fijn om naar te kijken en prettig als je jouw bed uitstapt. Ook in een werkkamer of eetkamer past een vloerkleed uitstekend. De keuze is aan jou!

Koop een laagpolig kleed van Obsession, Lalee of Kayoom

Geobsedeerd door fraaie design vloerkleden, net als de ontwerpers van Obsession? Wordt je helemaal vrolijk (Ole!) van een mooi tapijt, net als de ontwerpers van Lalee. Gaat jouw hart sneller kloppen (boom boom!) van een fraai versierde vloer, net als de ontwerpers van Kayoom? Dan ben je bij Furnea aan het juiste adres. Deze drie meubelmerken vind je namelijk terug in onze uitgebreide collectie laagpolige vloerkleden. Elk kleed is bijzonder stevig, stijlvol en uniek. Daarnaast hebben de laagpolige kleden een fijn prijskaartje en zijn ze eenvoudig schoon te maken met de juiste meubel onderhoudsproducten.

Laagpolig vloerkleed kopen bij Furnea

Een laagpolig vloerkleed kopen? Dat kan voordelig en snel online bij Furnea. Als je het vloerkleed met een paar muisklikken hebt besteld, sturen wij je een bevestiging met een Track en Trace-code. Met deze code kun jij jouw bestelling precies volgen. Dankzij onze grote voorraad heb je jouw aankoop snel in huis en kun je snel genieten van de warmte van zo’n heerlijk kleed.

Tip: In onze showroom in Schiedam hangen en liggen diverse laagpolige vloerkleden. Kom je even voelen en kijken en meteen wat wooninspiratie opdoen? Wij zorgen voor de koffie!