Dot Serie | woonkamermeubels met Scandinavisch design

Dot serie | Scandinavisch design

Rustgevend en vriendelijk

De kleuren die bij deze serie zijn toegepast zijn erg mooi en rustgevend. Denk aan o.a. pastel grijs, groen en wit. Hout is onmisbaar in een Scandinavisch interieur. De meubels hebben allen fraaie schuine houten poten en prachtige houten bladen. Dit zie je heel goed terug in de meubels van de Dot serie. De Zweedse fabrikant Tenzo heeft deze prachtige serie ontworpen en daar zijn wij erg trots op. De Dot serie is met alle gemak toe te passen in een minimalistische woonstijl maar ook in een modern of Urban woonstijl met prachtige groene planten, mooie kleden en een paar eyecatchers heb je in een handomdraai een waanzinnig sfeer gecreëerd. 

Kwaliteit en sfeer verzekerd

De Zweedse fabrikant Tenzo hanteer hoge productienormen waardoor kwaliteit een van de zekerheden is. Verder staat de Dot serie voor een eigentijds uniek ontwerp met fraaie accenten en greeploze deurtjes. De combinatie van warme kleuren en strakke lijnen zorgen voor een cozy en natuurlijke look. De functionele wandkasten van de Dot serie zijn niet alleen handig in de woonkamer en keuken maar ook in de hal zijn het super handige en praktische woon-meubels met heel veel opbergruimte. Een geweldige toevoeging in de hal is de prachtige schoenenkast wat niet weg te denken is voor een opgeruimd en sfeervol binnenkomst. De uitschuifbare Dot eettafels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Verder bestaat de serie uit stijlvolle vitrinekasten en verschillende tv meubels in diverse formaten.

Unieke design meubels kopen bij Furnea

Met Furnea haal je echt een unieke, stevige en functionele blikvanger in huis waar je jarenlang plezier aan beleeft. Na jouw bestelling ontvang je van ons per mail een Track en Trace code. Hiermee kun je het meubel volgen vanaf ons magazijn tot aan jouw voordeur. We sturen alle meubels gratis en verzekerd op. Twee linkerhanden? Onze meubel montagedienst zet een meubel tegen een kleine vergoeding meteen voor je in elkaar. Met trots staan wij achter onze 5 jaar gegarandeerde garantie. Vragen? Opmerkingen? Onze klantenservice staat voor je klaar! Voor welk Dot design meubels kies jij?