Germania Mauresa Serie | Dé moderne design badkamermeubels

Germania Mauresa serie | Sfeervol design voor de badkamer

Het Duitse Germania staat bekend om haar uitstekende kwaliteit meubels. Hierbij wordt de praktische kant gecombineerd met het unieke design van een echte blikvanger. Je richt met de series van Germania eenvoudig je gehele woning in. Binnen de series combineer je er lustig op los en stel je eenvoudig je eigen set samen. Dat is bij de badkamermeubel set uit de Mauresa serie niet anders.

Eindeloos veel keuze in stijlen en sfeer

Het eerste dat opvalt aan deze Mauresa serie is hoeveel verschillende stijlen en kleuren je binnen de serie kunt kiezen. Hierdoor geniet je van de vormgeving en kwaliteit van de Mauresa serie en match je daarbij je eigen smaak en gewenste sfeer. De spiegel is voorzien van verlichting aan de bovenzijde. De kasten hebben een strakke vorm met een handgreep en poten van verchroomd metaal. De kasten zijn gemaakt van MDF hout en melamine coating. Ook is er sprake van ABS randen voor extra bescherming. De deurdempers dragen zorg voor een geruisloze sluiting van de deuren. De planken in de kasten zijn verstelbaar waardoor je de indeling op je persoonlijke voorkeuren kunt aanpassen.

Mauresa serie kopen bij Furnea

Heb je een uitvoering gekozen? Kies dan direct het onderhoudsproduct dat daarbij past, bijvoorbeeld de hoogglansreiniger. Hiermee verleng je de levensduur aanzienlijk en blijft het meubel net zo mooi als de eerste dag waarop je het in gebruik nam. Naast de uitgebreide keuze aan betaalmogelijkheden krijg je bij ons standaard 100 dagen de tijd om te retourneren en 5 jaar garantie op je bestelling.