Tenzo Corner Serie | Scandinavische meubels met een gemoderniseerd uitstraling

(25 artikelen)

Corner-serie: Scandinavische meubels met een gemoderniseerd uitstraling

Tenzo heeft een nieuwe serie gelanceerd die jouw hart vast en zeker laat sneller slaan: de Corner-serie. Het bevat meubels die allemaal erg praktisch zijn. Als je houdt van een net en stijlvol interieur, is het interessant om de collectie te ontdekken. Deze designmeubels zijn bovendien ontworpen door Jurij Rahimkulov en daarom ware kunstwerkjes voor in je woning. Als je ze in je interieur plaatst, geniet je ontzettend van je woning. Zoveel is zeker!

Hemelblauw, donker taupe of katoen wit?

Designer Jurij Rahimkulov heeft met de Corner-serie, een serie ontworpen die in ieder interieur past. Want de kasten hebben gefreesde handgrepen voor een strakke look. De stijl is bovendien een perfecte mix tussen Scandinavisch en modern. Je kunt ze dus zonder probleem met beide stijlen combineren!

Bovendien bestaan ze in het wit, bruin én grijs. Er zit dus vast een kleur bij dat perfect bij de rest van je meubels past. Het helpt ook dat het allemaal neutrale kleuren zijn die je in principe met eender welk ander kleur kunt combineren.

Langer genieten dankzij soft close lades en deuren

Van de mooie meubels uit de Corner-collectie kun je heel lang genieten. Dat heeft heel veel te maken met het hoogkwalitatieve mdf-hout, metaal en meubelplaathout waarvan ze gemaakt zijn. Maar dat is zeker niet alles. De kasten zijn namelijk ook heel goed afgewerkt met een matlaklaagje voor extra bescherming.

En last but not least: de deuren en lades zijn voorzien van een soft close systeem. Dat zegt je misschien niet meteen iets, maar het is een heel grote troef. Dit systeem maakt een zachte sluiting namelijk mogelijk, waardoor de levensduur nog aanzienlijk langer wordt. Doordat slaan met deuren en lades ook niet meer mogelijk is, heerst er bovendien altijd rust in huis.

Houd je interieur mooi opgeruimd

Je geniet zoveel meer van een interieur dat mooi opgeruimd is. Want als er rommel in de weg ligt, dan oogt dat allesbehalve mooi. Maar soms weet je ook gewoon niet meer waar je al je spullen moet plaatsen. In dat geval zijn de Corner-meubels dé oplossing.

Ze zijn namelijk erg praktisch met hun diverse lades en schappen. Hoeveel ze er precies hebben, hangt af van het meubelstuk. Maar de blikvangers uit de collectie zijn wel allemaal ontzettend handig en komen dus ongetwijfeld goed van pas in je interieur!

Maak je inrichting compleet

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om slechts een prachtig designmeubel te kopen. Maar eigenlijk is dat toch maar een beetje triest zo één mooi meubel dat ergens alleen in een hoekje staat. Een betere keuze is om de verschillende meubels uit de collectie met elkaar te combineren en zo je hele interieur te laten stralen. Op die manier geniet je bovendien overal waar je kijkt van pure schoonheid!

Je interieur vullen met dezelfde meubels is zeker mogelijk met de Corner-collectie, omdat deze heel wat verschillende soorten bevat. Zo vind je er een ladekast in verschillende formaten, een tv-meubel, een opbergkast en een dressoir. De Corner-serie past trouwens ook mooi bij de Lipp-serie. Het is dus zeker de moeite waard om ook deze collectie eens te bekijken!

Trendy meubels kopen bij Furnea

Wil jij deze mooie designmeubels kopen? Dan zit je goed bij Furnea. Want wij bezorgen ze bij je thuis. Je krijgt ook de kans om ze te bewonderen zonder aankoopverplichting, omdat wij je 100 dagen bedenktijd bieden. Binnen deze periode mag je ze dus geheel kosteloos retourneren. Maar de kans is klein dat je dat wilt. Want de meubels zijn verslavend mooi!

Furnea geeft bij iedere aankoop ook nog eens 5 jaar gegarandeerde garantie. Daarnaast kun je altijd bij ons terecht met je vragen of als je advies wenst. Overweeg ook om eens een bezoekje te brengen aan onze showroom in Schiedam, want daar kunnen wij je nog beter adviseren!