Vienna Serie | Werken in stijl

(11 artikelen)

Vienna Serie | Werken in stijl

Bureaus die overal staan!

De Vienna Serie kun je werkelijk overal neerzetten! Midden in je woonkamer? Doen! Een saaie werkkamer op zolder of een inspiratieloos kantoor? Ook dan is de Vienna Serie precies wat je nodig hebt. De werkkamer meubels zijn namelijk meer dan ‘een plek om te werken of te sturen’. Het zijn echte stijliconen! Mooie rondingen, een prachtige afwerking en alle ruimte die je nodig hebt. Deze complete werkkamer transformeert iedere ruimte om tot een fijne werkplek. Jouw werkkamer of kantoor inrichting kan niet meer stuk. Is jouw studie- of werkplek dus toe aan een makeover en ben je verliefd op de klassieke woonstijl? Dan is de Vienna Serie jouw serie!

Alles bij de hand met de Vienna Serie

Waar begin je bij de inrichting van je kantoor-, werk- of studeerruimte? Natuurlijk is je bureau het uitgangspunt. Hier maak je namelijk dagelijks gebruik van. Heb je alleen een laptop? Dan kun je al snel goed uit de voeten met een klein bureau. Heb je echter een grotere computer of ruimte nodig voor je notitieboek? Dan moet je natuurlijk voor een groter bureau kiezen. Gelukkig biedt de Vienna Serie jou die keuze. Maar er zijn gelukkig nog meer soorten werkkamer meubels. Heb je meer ruimte zoals kasten en lades nodig? Ook dan biedt deze complete werkkamer verschillende oplossingen. Een werkkamer of kantoor inrichting die voldoet aan al je wensen? Kies dan voor de Vienna Serie!

Klassieke werkkamer meubels met rondingen

Kijk eens goed naar de Vienna Serie… Wat valt je op? Zijn het de charmante rondingen, de mooie afwerking of de stoere poten? De werkkamers meubels uit deze serie raken je en houden je aandacht vast. De complete werkkamer is perfect afgewerkt in een prachtige walnoot hout kleur. De donkere poten zijn gemaakt van massief hout en hebben een zwarte kleur. De kleuren en vormgeving zorgen voor een stijlvolle, klassieke look. Een werkkamer of kantoor inrichting waar iedereen zich thuis voelt! Neem bijvoorbeeld het ladeblok en de boekenkast, stuk voor stuk zijn de werkkamer meubels uit de Vienna Serie echte eyecatchers. Het staat vast: met de Vienna Serie ga jij in stijl aan de slag!

Vienna Serie kopen bij Furnea

Is de Vienna Serie precies wat je zocht? Dan ben je hier aan het juiste adres. Deze werkkamer meubels van Jual Furnishings zijn namelijk exclusief in Nederland te bestellen bij Furnea. Kies voor één van de drie bureaus, twee bureaustoelen, het ladeblok of de boekenkast. Of pak het goed aan en bestel gelijk jouw complete werkkamer hier online! Bestel je de Vienna Serie bij Furnea? Dan kun je rekenen op heel veel extra’s. Zoals gratis bezorging & retour en een veilige aankoop dankzij het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Je werkkamer of kantoor inrichting online shoppen bij Furnea is dus gemakkelijk en veilig! Bestel de Vienna Serie hier online en maak van jouw werkplek een fijne plek.