Cantoria | Kom tot rust in een stijlvolle woonkamer

(15 artikelen)

Cantoria-serie: komt tot rust in een stijlvolle woonkamer

Droom jij van een woonkamer waarin je heerlijk kunt relaxen? Dan zijn de Cantoria meubels van Germania onmisbaar. Met deze blikvangers in huis smelten je zorgen weg als sneeuw voor de zon. Ontdek ze allemaal bij Furnea!

Sfeervolle meubels met prachtige nerven

Wat de Cantoria meubels van Germania zo bijzonder maakt? Ze hebben een licht eikenhoutenkleur en zijn voorzien van de meest prachtige nerven. Je zou er wel uren naar kunnen staren. De meubels uit deze collectie zijn dan ook ware blikvangers die je woonkamer opfleuren. En je kunt ze goed combineren met andere meubels. Doordat ze een lichte kleur hebben, laten ze je woonkamer bovendien groter lijken. Daardoor zijn ze ideaal voor in een kleinere woonkamer.

Bijzondere blikvangers van uitstekende kwaliteit

Germania is een merk dat gekend is om zijn kwalitatieve meubels. Op dat vlak zijn de meubels uit de Cantoria-serie zeker geen uitzondering. Ze zijn vervaardigd van kwalitatief melamine gecoat hout en hebben gepoedercoate metalen handgrepen.

Ook hebben de deuren een soft-close functie, wat zorgt voor een nog langere levensduur. Als je besluit om deze woonkamermeubels te kopen, kun je er dan ook heel erg lang van genieten.

Combineer ze met elkaar voor nog meer sfeer

In deze collectie vind je een tv-meubel, een dressoir, een opbergkast, een wandkast, een wandplank en een vitrinekast. Alle meubels die je in een woonkamer nodig hebt, vind je er dus in terug. Alles past ook perfect bij elkaar. Zo creëer je een bijzonder sfeertje.

En het fijne is dat de meubels ook mooi te combineren zijn met tal van andere meubels van Germania en andere merken die je terugvindt bij Furnea. Bij het tv-meubel heb je tevens de keuze uit diverse uitvoeringen. Met deze serie creëer je dus eenvoudig je ideale woonkamer.

Luxueuze woonkamermeubels kopen bij Furnea

Furnea is dé plek om luxueuze woonkamermeubels te kopen. Je kunt bij ons namelijk gebruikmaken van een montageservice, waardoor je je meubels zelf niet meer hoeft te monteren. Daarnaast kun je naar onze showroom in Schiedam komen om de meubels in het echt te bewonderen na een afspraak gemaakt te hebben. Koop je je meubels liever online? Ook dan adviseren wij je graag!