Bloomingville Serie | Verfijnde luxe

(9 artikelen)

Richmond Interiors Bloomingville Serie | Verfijnde luxe

Het ultieme gevoel van luxe

Met de Bloomingville serie waan jij jezelf in een luxe loft! De strak ontworpen woonkamer meubels zijn namelijk uitgevoerd in een prachtige materiaal combinatie. De gebruikte materialen zorgen zelfs voor een exotisch tintje! Met deze complete woonkamer heb je de keuze uit verschillende kasten en tafels. De meubels uit de Bloomingville serie zijn op zichzelf staande eyecatchers, maar komen in een set nog meer tot hun recht. Met deze luxe en bijzondere meubels krijgt jouw inrichting gegarandeerd een wauw-effect!

Klassiek in een modern jasje

De Bloomingville serie wordt gekenmerkt door moderne ontwerpen en klassieke materialen. Het meest opvallende materiaal is het PU leder. En wel heel bijzonder PU leder. De woonkamer meubels uit de Bloomingville serie zijn namelijk bekleed met segrijn look PU leder. Deze klassieke ledersoort was rond 1920 super populair, en dus nu weer helemaal terug. Verder hebben de klassieke meubels een stevig frame dat is gemaakt van zwart oud eiken. De handgrepen en randen zijn uitgevoerd in mat goud. We hebben niet gelogen over de prachtige materiaal combinatie van deze serie meubels toch?

Bloomingville serie kopen bij Furnea

De Bloomingville is een unieke en opvallende serie ontworpen door het meubelmerk Richmond Interiors. Heb jij het lef om af te wijken van een standaard inrichting? Dan raden wij zeker deze serie aan! Wil je een item uit deze serie kopen of pak je het goed aan en richt je gelijk de hele ruimte in? Bekijk & bestel deze serie dan hier online! Wij bezorgen je bestelling gratis thuis, en je krijgt standaard 5 jaar gegarandeerd garantie op al je aankopen! Staat de bijzondere Bloomingville binnenkort in jouw woning?