Dubai|Charmante meubelen voor een woonkamer vol gezelligheid

(5 artikelen)

Dubai serie: charmante meubelen voor een woonkamer vol gezelligheid

De meubelen die je kiest voor je woonkamer bepalen voor een groot deel de uitstraling en sfeer van de ruimte. Daarom is het een goed idee om te kiezen voor de Dubai meubels uit het Nova Design assortiment. Het zijn namelijk stuk voor stuk aandachtstrekkers die de ruimte vullen met gezelligheid. Neem nu een kijkje zodat je binnenkort nog meer kan genieten van je woonkamer!

Schoonheid tot in het kleinste detail

Wat de Dubai meubels vooral zo interessant maakt, is de bijzondere vormgeving. Ze zijn gemaakt met liefde en dat merk je. De schoonheid zit bovendien in elk detail; de strak gelijnde kasten, de gefineerde afwerking van het eikenhout, en ga zo maar voort. De blikvangers zijn daardoor stuk voor stuk bewonderingswig en dat is nog zacht uitgedrukt!

Jarenlang genieten van sfeer

Deze prachtige collectie bestaat ook uit meubelen die heel erg duurzaam zijn. Ze zijn namelijk allen vervaardigd uit eikenhout en metaal. Daardoor geniet je extra lang van je sfeervolle woonkamermeubelen. Wist je ook dat je de levensduur nog aanzienlijk kan verlengen met onze Wood Decor Cleaner? Het loont dus de moeite om dit product bij te bestellen!

Makkelijk in gebruik

Een ander groot voordeel van deze woonkamermeubels is dat ze erg handig zijn in gebruik. Zo zijn ze voorzien van vele lades en schappen én werken ze aan de hand van een soft close systeem. Erg praktisch, want het zorgt ervoor dat je lades en kasten eenvoudiger opent.

Maak je woonkamer compleet

De Dubai serie van Nova design heeft praktisch alle meubelen die je nodig hebt voor in je woonkamer. Zo vind je er dressoirs, opbergkasten en tv-meubels. Dit is een groot pluspunt, want dat betekent dat jij al je meubelen bij elkaar kan laten passen en zo voor nog meer knusheid in je interieur kan zorgen.

Maar zelfs als je liever niet al je meubelen in dezelfde stijl wilt, zijn ze een goede keuze. Deze eyecatchers passen dankzij hun strakke vormgeving namelijk bij verschillende andere collecties!

Charmante woonkamermeubelen kopen bij Furnea

Furnea is de beste plek als je woonkamermeubelen wilt kopen. In ons assortiment heb je namelijk een ruime keuze. Zo vind je naast de Dubai serie nog tal van andere prachtige collecties waardoor je altijd precies vindt wat je zoekt!

Stijlvolle meubels kopen bij Furnea heeft nog enkele andere voordelen. Zo is de bezorging altijd gratis en kan je ook steeds rekenen op 5 jaar gegarandeerde garantie. En alsof dat nog niet genoeg is, mag je je meubelen ook gratis uitproberen. Furnea biedt je namelijk maar liefst 100 dagen bedenktijd. Twijfel dus niet langer en koop je favoriete woonkamermeubelen bij ons!