Tenzo Scoop-serie: Scandinavische eyecatchers voor de woonkamer

(7 artikelen)

Scoop-serie: Scandinavische eyecatchers voor de woonkamer

Ben je helemaal dol op meubels met een Scandinavische look? Dan laat de Scoop serie van Tenzo gegarandeerd je hart sneller slaan. De meubels hebben ook een speelse uitstraling waardoor ze nooit vervelen. Daarnaast zijn ze duurzaam en heel erg praktisch. Wat wil je nog meer? Bekijk de mooie serie nu bij Furnea. Je zal het je zeker niet beklagen!

Speelse woonkamermeubels om verliefd op te worden

Het leuke van de Scoop meubels is dat ze voorzien zijn van een bijzonder design. De handvatten zijn namelijk gemaakt in de vorm van een stip. Daarom zijn ze erg speels en ideaal voor het creëren van een uniek interieur.

Aan vrolijkheid en sfeer komt het dus nooit meer tekort in je woning als je kiest voor de blikvangers uit deze collectie! En je kan ze dan nog eens voor een lange tijd bewonderen, omdat ze zo kwalitatief zijn.

Verkrijgbaar in diverse mooie kleuren

Iedereen is anders. Daarom ziet het ideale interieur van elke persoon er verschillend uit. Maar de Scoop-serie is ideaal voor bijna iedereen, omdat het verkrijgbaar is in meerdere kleuren. Mag het van jou opvallend zijn? Dan zijn de woudgroene meubels bijvoorbeeld iets voor jou.

De witte meubels passen dan weer perfect in je Scandinavisch interieur, omdat ze rust en warmte uitstralen. Als et iets stoerder mag zijn, kies je het best voor de zwarte woonkamermeubels. En zo is er voor elk wat wils. Laat je gerust door onze experts adviseren als je niet kan kiezen tussen deze mooie kleurtjes. Daarnaast kun je deze serie uitbreiden met de Tenzo Svea, Tenzo Plain en Tenzo Birka series.

Kwalitatieve meubels waar je jarenlang plezier aan beleeft

De Scoop meubels zijn van de beste kwaliteit, want ze zijn gemaakt van mdf-hout en hebben massief eikenhouten poten. Daarnaast zijn ze afgewerkt met olie en matte lak waardoor ze nog langer meegaan.

Je onderhoudt de materialen makkelijk met de Matlak Reiniger. Dit product kan je ook kopen in De Furnea webshop. Je krijgt van ons zelfs een extra korting als je het gelijktijdig bestelt. Als je geld wilt besparen, is dat dus aangeraden.

Zorg voor een mooi opgeruimde woonkamer

De meubels uit de Scoop-collectie zijn speciaal ontworpen om jou veel opbergruimte te bieden. Zo is het dressoir voorzien van maar liefst twee gesloten kasten met vier schappen. Rechts heeft het ook drie lades. Daarom kan je er zowel kleine als grote spullen in opbergen. Zelfs onderaan is er nog opbergruimte voorzien. Al je spullen raak je er dus in kwijt!

De opbergkast is al even praktisch. Ook in dit meubel zijn er verscheidene schappen waar je spullen op kan plaatsen. Met de Scoop meubels zorg je dus op de meest stijlvolle manier voor een mooie opgeruimde woonkamer. Bovendien vind je alles makkelijker terug, want je kan al je spullen mooi organiseren.

Geen Handige Harry? Laat je meubels monteren door Furnea

Meubels monteren is niet voor iedereen weggelegd. Want als je er geen verstand van hebt, kan je ontzettend sukkelen. Gelukkig hoef je bij Furnea niet te stressen, omdat wij een montageservice hebben. Als je beroep doet op deze dienst, komen professionals bij je langs om deze mooie meubels voor je te monteren. Dat heeft niet enkel als voordeel dat je zelf niets hoeft te doen, maar ook dat je er zeker van bent dat ze goed in elkaar staan. Wil je graag gebruikmaken van deze dienst? Dan dien je het alleen maar aan te vinken wanneer je je bestelling maakt. Zo simpel kan het zijn!

Scandinavische woonkamermeubels kopen bij Furnea

Woonkamermeubels kopen? Dat doe je het best bij Furnea. Want bij ons geniet je van heel veel voordelen. Voor de bezorging hoef je al nooit te betalen en je krijgt bij iedere aankoop 5 jaar gegarandeerde garantie. Daarnaast biedt Furnea je 100 dagen bedenktijd. Dat betekent dat je je meubels kan uitproberen zonder verplichtingen.

Furnea heeft bovendien een showroom daar kan je naartoe als je de meubels in het echt wilt bewonderen. Dat is aangeraden, want op die manier kan je zeker zijn van je aankoop. Bovendien zijn er in de Furnea showroom altijd interieurexperts aanwezig. Zij kunnen je optimaal adviseren. Zo ben je al helemaal zeker dat je de juiste keuze maakt!