Malibu Serie | Doe maar lekker retro met furnea

Malibu Serie | Doe maar lekker retro

Terug naar de jaren 50 en 60

De Malibu Serie neemt je mee naar de heerlijke jaren 50 en 60. Genieten van de vrijheid, je persoonlijkheid laten zien en loskomen van de standaard samenleving. Als je de woonkamer meubels bekijkt, valt je al snel op dat ze anders zijn. Gericht op individualiteit, rebels, jong en kleurrijk! Met de complete woonkamer maak je echt een statement. De retro meubels hebben een modern design, maar zijn tegelijkertijd ook uniek en tijdloos. De Malibu serie is echt een geweldige serie meubels die los van elkaar of gecombineerd je woonkamer een geheel andere uitstraling geven!

De originele Tenzo meubels

De Malibu Serie heeft een uniek en origineel ontwerp. Al in de jaren 90 werd deze serie geïntroduceerd. Vandaag de dag zijn de woonkamer meubels nog onwijs populair. Ieder meubel heeft een speciaal Malibu® logo wat aangeeft jij het originele ontwerp in handen hebt. Daarnaast zijn de retro meubels te bestellen in heel veel verschillende kleuren, sommige modellen zijn zelfs uitgebracht in 15 kleuren! De Malibu Serie is gemaakt van MDF en meubelspaanplaat met kenmerkende pootjes en handgrepen van nikkel. En als kers op de taart zijn alle meubels afgewerkt met een melamine coating waardoor ze heel lang mooi blijven.

Malibu Serie kopen bij Furnea

De Malibu Serie is, in opdracht van het meubelmerk Tenzo, ontworpen door Peter Andersson. Peter Andersson is een bekende designer die in de afgelopen 30 jaar zijn eigen unieke, eigen stijl heeft gecreëerd. De Malibu Serie is slechts één van zijn succesvolle ontworpen. En wij zijn super trots op deze unieke collectie! Alle meubels uit deze serie woonkamer meubels zijn in verschillende kleuren te bestellen bij Furnea. Wij bezorgen ze gratis bij je thuis en je hebt bovendien 100 dagen bedenktijd. Komen de meubels toch niet helemaal tot hun recht in jouw woonkamer? Dan heb je alle tijd om ze te retourneren. Want de Malibu Serie verdient zeker een mooie en opvallende plek in je interieur!