Ronde vloerkleden bij Furnea

(5 artikelen)

Ronde vloerkleden bij Furnea | Speels van vorm en heerlijk comfortabel

Afwisselende vormen voor een speels interieur

Veel meubels hebben rechthoekige lijnen. Niet zo gek, want rechthoekige vormen zijn praktisch en met rechte lijnen maak je optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. Een interieur met alleen maar rechte lijnen kan echter wel erg strak en soms wat ongezellig overkomen. In dat geval is het slim om er wat ronde vormen tegenaan te gooien. Gooi eens een leuk rond kleed op de grond om jouw interieur speelser te maken. Ronde vloerkleden geven daarnaast ook een stukje warmte en comfort. Een rond vloerkleed past bijvoorbeeld uitstekend onder een salontafel of voor een luie stoel. Ook in de slaapkamer, hal of werkkamer is een rond kleed een echte aanwinst!

Zachte ronde vloerkleden voor elke ruimte

Elke ruimte wordt sfeervoller en knusser met een rond vloerkleed. Bij Furnea verkopen we ronde vloerkleden in verschillende kleuren en maten. Leg bijvoorbeeld een hoogpolig rond effen vloerkleed in een warme bruintint voor jouw bed. Lekker zacht aan je voeten als je ’s ochtends uit bed stapt. Een zwart vloerkleed met een wit patroon langs de buitenrand misschien? Een super chique blikvanger! Maak de werkkamer gezellig met een zeeblauw rond vloerkleed of creëer een sfeervolle plek om te lezen met een rond Perzisch vloerkleed en een grote fauteuil met vintage look. Op gebied van ronde vloerkleden is er genoeg te kiezen!

In welke kleur je jouw ronde vloerkleden het best kunt bestellen is uiteraard vooral een kwestie van smaak. Daarnaast is het aan te raden om goed naar je huidige interieur te kijken. Meestal wil je niet te veel contrast creëren, maar ook niet exact dezelfde kleur als je tafel bijvoorbeeld. Zo zorg je ervoor dat je woning een uniform geheel blijft, maar dat de kleuren ook niet te eentonig worden. Welke kleur je ook wilt, bij Furnea tref je zeker een rond vloerkleed aan dat bij je past!

Ronde kleden: De meubelmerken van Furnea

Bij Furnea houden we van eigentijdse meubels en woonaccessoires om trots op te zijn. We zien die liefde dan ook graag terug in de meubelleveranciers waar we mee samenwerken. Op gebied van ronde vloerkleden zijn dat onder andere Lalee en Kayoom. Je kunt kiezen uit ronde vloerkleden in verschillende formaten. Ga je voor zacht en dik hoogpolig rond kleed of kies je liever voor een strak laagpolig kleed? Alle kleden zijn zeer stevig en blijven lang mooi. De ronde vloerkleden in ons aanbod leg je met veel plezier neer in elke willekeurige ruimte in huis. Heerlijk toch, wat extra warmte, stijl en comfort?

Tip: Naast ronde vloerkleden verkopen we ook speciale meubel onderhoudsproducten. Handig om een rond tapijt extra lang mooi te houden!

Heeft een specifiek interieur merk je interesse gewekt? Dan kun je op onze pagina met interieurmerken meer lezen over dit specifieke merk! 

Alle interessante ronde vloerkleden voor jou

Heb je al een beeld van wat voor kleed je wilt? Dan is het goed om te weten dat onze online shop veel handige filteropties heeft. Je kunt de ronde vloerkleden daardoor eenvoudig filteren op formaat, kleur en zelfs op interieurmerk. Zo vind je altijd een rond vloerkleed dat exact aansluit op jouw wensen! Uiteraard bieden we je ook de mogelijkheid om de vloerkleden op basis van prijs te filteren. Onze vloerkleden zijn allesbehalve duur, maar mocht je even minder te besteden hebben, kun je bovendien ook nog achteraf en in termijnen betalen.

Kom langs in onze showroom!

Weet je nog niet zo goed wat voor rond vloerkleed het best bij je past? Dan kun je ervoor kiezen om onze showroom te bezoeken. In onze showroom vind je veel verschillende vloerkleden. Bovendien zijn hier interieurspecialisten aanwezig die de mogelijkheden graag met je doornemen. Als je de kleden met eigen ogen kunt zien en voelen, is het makkelijker om een kleed uit te kiezen dat bij je woning past. Op de hoofdafbeelding van de producten in onze online shop wordt aangegeven of het betreffende product in de showroom aanwezig is. Controleer dat even als je voor een specifiek kleed of meubelstuk naar onze showroom wilt komen.

Heb je geen tijd of niet de mogelijkheid om langs te komen in onze showroom? Dan kun je onze interieurspecialisten ook op afstand altijd om advies vragen! Je kunt contact met ons opnemen via social media, waaronder op Whatsapp. Daarnaast kun je ons ook gewoon mailen of bellen. Bij Furnea krijg je altijd snel een reactie op je berichtje!

Rond vloerkleed kopen bij Furnea

Een rond vloerkleed online bestellen bij Furnea is eenvoudig. Na afronding van de bestelling ontvang je een email met een Track en Trace om het vloerkleed te volgen vanaf ons magazijn tot aan jouw voordeur. Doordat onze voorraad groot is, kunnen we vrijwel alle ronde vloerkleden snel leveren. Bezorging is gratis en je ontvangt 5 jaar gegarandeerd garantie. Ben je toch niet helemaal tevreden, dan mag je het ronde kleed binnen 100 dagen retour sturen. Ligt er binnenkort ook zo’n zachte en comfortabele cirkel bij jou op de vloer?

Samenvatting

Veel meubels hebben rechte lijnen. Zijn al je meubels wel heel strak, dan kan dit echter ongezellig overkomen. In dat geval kun je ervoor kiezen om ronde vormen toe te voegen. Ronde vloerkleden zijn dan ook een uitstekend idee. De ruimte wordt zo vast en zeker knusser en sfeervoller. Welke kleur de ronde vloerkleden het best kunnen hebben is overigens vooral een kwestie van smaak.

Bij Furnea vind je de kleden in allerlei afmetingen en kleuren. Net als dat je ook onderhoudsproducten voor de kleden in onze online shop kunt bestellen. De kleden in ons assortiment zijn van verschillende interieurmerken waar we al een lange tijd mee samenwerken. Heb jij de voorkeur voor een specifiek interieurmerk? Bekijk dan eens onze filteropties, waarmee je ook al eenvoudig op prijs en afmetingen kunt filteren.