Hygge Interiors Modica Serie: geef je interieur karakter

(5 artikelen)

Modica Serie: geef je interieur karakter

Hygge Interiors heeft een nieuwe serie om verliefd op te worden: de Modica-serie. De meubels uit deze collectie zijn praktisch, ontzettend mooi en duurzaam. Ben je bezig met de (her)inrichting van je interieur? Dan loont het de moeite om de meubels te ontdekken. Wie weet zijn ze wel precies wat je zoekt!

Donkere meubels met prachtige kleurschakeringen

De meubels uit de Modica-collectie zijn allemaal gemaakt van massief gefineerd eikenhout en hebben metalen poten. Daardoor passen ze fantastisch in een industrieel interieur. Maar dankzij hun strakke vormen kun je ze ook zeker in een moderne inrichting gebruiken. De Modica meubels passen dus bij diverse stijlen én kunnen heel goed gecombineerd worden met andere meubels.

Eyecatchers om lang plezier aan te beleven

Massief eikenhout is een van de meest duurzame houtsoorten. Als je de meubels uit de Modica-collectie in huis haalt, kun je er dan ook zeker van zijn dat je er lang plezier aan beleeft.

Maar er is meer: de meubels zijn namelijk ook voorzien van een soft-close systeem. Dit zorgt ervoor dat je lades en kasten zachtjes kunt sluiten, met als gevolg dat deze nog langer meegaan.

Ontdek de hele collectie voor een volledig interieur

Je kunt natuurlijk wel meubels uit diverse series kopen en deze met elkaar combineren. Maar het mooiste effect creëer je door voor meubels te kiezen uit dezelfde serie. Met de Modica-collectie kan dit, omdat deze heel wat verschillende meubels bevat. Zo vind je er een bijzettafel, dressoir, salontafel, opbergkast en tv-meubel. Er is dus alles voor een complete woonkamer.

Industriële meubels kopen bij Furnea

Furnea is de beste plaats om industriële meubels te kopen, omdat je geen enkel risico neemt. Wij geven je namelijk 100 dagen bedenktijd. Binnen deze tijd mag je je meubels geheel retourneren. Furnea heeft ook een showroom in Schiedam waar je terechtkan om de meubels van dichtbij te bewonderen en voor advies op maat!