Wollen vloerkleden bij Furnea

(75 artikelen)

Wollen vloerkleden bij Furnea | Mooi, stevig en fijn voor jouw voeten

De fijne eigenschappen van schapenwol

Een vloerkleed is zonder twijfel de finishing touch voor elk interieur. En in die categorie behoren wollen vloerkleden tot onze favorieten. Wol wordt al eeuwen gebruikt vanwege de fijne eigenschappen. Een kleed van wol heeft namelijk een isolerende werking. Zo zorgt een wollen vloerkleed in de winter voor warmte, zeker in combinatie met vloerverwarming. In de zomer neemt het kleed de temperatuur van de ondergrond aan en zorgt zo voor koelte. Daarnaast zijn wollen vloerkleden zeer stevig, elastisch en antistatisch. Morsen op een wollen kleed is geen probleem. Wol kan veel vocht opnemen zonder nat aan te voelen. En wist je dat vlekken na verloop van tijd door wrijving vanzelf uit het wollen kleed verdwijnen? Lekker makkelijk!

Zachte wollen vloerkleden in heel veel kleuren

In elke ruimte in huis is wel plek voor een wollen vloerkleed. En niet alleen thuis komen wollen vloerkleden uitstekend van pas als sfeermakers. Ook een praktijkruimte, wachtkamer, winkel, bibliotheek of café maak je in een handomdraai gezelliger met een mooi kleed. Bij Furnea hebben we een ruime collectie wollen vloerkleden. Maakt niet uit voor welke ruimte je een kleed nodig hebt. Ga bijvoorbeeld voor een mooi effen vloerkleed in een neutrale of juist knallende kleur. Misschien een leuk gestreept vloerkleed van wol of een speels patchwork wollen vloerkleed. Er is genoeg te kiezen!

Tip: Een zachte ondergrond zorgt voor een natuurlijke demping van harde geluiden. Wollen vloerkleden zijn dan ook ideaal in bijvoorbeeld grote kantoortuinen en muziekkamers.

Interieurmerken met fraaie wollen kleden

Bij Furnea verkopen we wollen vloerkleden van verschillende interieurmerken. Zo staat Kayoom bekend als jong en dynamisch meubelmerk met een veelzijdige collectie chique en stijlvolle kleden. Het meubelmerk Lalee is een echt familiebedrijf met een focus op zowel trendy als klassieke wollen vloerkleden. Obsession is van alle markten thuis als het gaat om vloerkleden. Modern of traditioneel, druk of rustig, egaal of een mix van kleuren. Je roept maar. Elk wollen vloerkleed is duurzaam en gaat dan ook lang mee. Zowel aan het ontwerp als de productie van de wollen kleden is veel aandacht besteed. Zeker in geval van de handgeweven vloerkleden.