Zachte wollen vloerkleden in heel veel kleuren

(86 artikelen)

Populair in deze categorie

Vloerkleden heeft Furnea.nl te kust en te keur. Omdat wij vloerkleden zien als een echte finishing touch van je inrichting. Onze favoriet? Lastig hoor, maar wollen vloerkleden scoren hoog. Het natuurlijk materiaal van wollen vloerkleden is een weldaad voor je voeten en je ruimte heeft direct een warme sfeer. Er zijn effen wollen vloerkleden, maar ook met mooie klassieke en moderne patronen en kleurvlakken. Vooral een wit wollen vloerkleed is erg populair. Zoek je een klein of een groot kleed, een rustig of een druk kleed, je kunt je hart ophalen in onze collectie woonkamer meubels.

Wollen vloerkleden voor iedere ruimte

Er is bijna geen ruimte in je huis waar geen plaats is voor wollen vloerkleden.  Maar voor wollen vloerkleden kunnen we nog veel meer plaatsen bedenken. Een praktijkruimte, wachtkamer, winkel, bibliotheek en zo kunnen we nog wel even door gaan. Dus je kunt ze combineren met woonkamer meubels, maar net zo goed met een vitrinekast een roomdivider, een boekenkast of een ladekast. Eigenlijk zijn design wollen vloerkleden een aanwinst voor iedere ruimte waar je sfeer en warmte wilt toevoegen. Een zachte ondergrond zorgt bovendien voor een natuurlijke demping van harde geluiden. Dus ook in kantoren zijn wollen vloerkleden heel geschikt maar ook in muziekkamers zie je ze om die reden veel.

Online wollen vloerkleden bestellen bij Furnea.nl

De wollen vloerkleden uit onze collectie zijn er in veel verschillende uitvoeringen en kleuren, maar ook in verschillende afmetingen. Maar voor al die wollen vloerkleden, een hoogpolig vloerkleed en laagpolig vloerkleed geldt één ding hetzelfde: je bestelt ze heel snel en gemakkelijk online. Je ontvangt een e-mailbevestiging met een Track en Trace, zodat je jouw bestelling precies kunt volgen. Al onze zendingen worden verzekerd en voor je het weet staat de bezorger voor jouw deur met je nieuwe wollen vloerkleden. En past het kleed toch niet helemaal? Dan kun je hem binnen veertien dagen terugsturen. Daarom koop je  een vloerkleed uit de wollen vloerkleden outlet bij Furnea.nl.