Polyester vloerkleden bij Furnea

(312 artikelen)

Polyester vloerkleden bij Furnea | Stevig en zeer aaibaar!

Synthetische vloerkleden van polyester: stevig en heerlijk zacht

Ben je op zoek naar een mooi vloerkleed om jouw interieur van meer sfeer en comfort te voorzien? Dan kun je kiezen voor een natuurlijk vloerkleed van bijvoorbeeld wol of sisal, maar een synthetisch vloerkleed is ook goede optie. Onder synthetische tapijten vallen bijvoorbeeld viscose, polypropyleen en polyester vloerkleden. En de polyester vloerkleden, die vind je in deze categorie. Polyester lijkt qua uitstraling en feel erg op wol. Het heeft bovendien een fijne zachtheid en is heel gemakkelijk schoon te maken. Een polyester tapijt is daarnaast zeer stevig, vormvast, kleurvast en over het algemeen een stuk goedkoper dan een natuurlijk tapijt.  

Van rond hoogpolig polyester tapijt tot origineel dierenhuid vloerkleed

Bij Furnea kun je kiezen uit verschillende soorten polyester vloerkleden. Zo zijn er schitterende en heerlijk zachte hoogpolige vloerkleden in diverse kleuren en formaten. Leg een fraai bruin met wit geblokt kleed neer om jouw zithoek compleet te maken. Maak er een vrolijke boel van met een groen hoogpolig tapijt in slaapkamer. Geef een grote hal meer kleur met twee dieprode ronde polyester vloerkleden. Een dierenhuid vloerkleed van polyester is ook erg leuk voor op de vloer of over de rugleuning van de bank! Polyester wordt vaak gecombineerd met andere materialen. Zo zijn er stijlvolle schapenvacht kleden met 10% polyester en 90% acryl.

Tip: Een kleurrijk polyester kindervloerkleed is ideaal voor in de kinderkamer! Lekker zacht en vlekken zijn vrij makkelijk te verwijderen.

Maak kennis met onze meubelmerken

Onze inkopers zijn altijd op zoek naar meubelleveranciers met een fraaie collectie polyester vloerkleden. Alle vondsten van onze inkopers brengen we vervolgens samen in de Furnea collectie. Als het gaat om polyester vloerkleden behoren Lalee, Kayoom en Obsession tot onze favorieten. Elk synthetisch tapijt is met veel liefde en aandacht ontworpen. Zeker de handgemaakte vloerkleden. De kleden zijn in verschillende formaten verkrijgbaar en kun je eventueel compleet maken met een antislip ondertapijt. In onze showroom liggen en hangen regelmatig polyester vloerkleden. Kom dus vooral eens langs om even te voelen en kijken!

Polyester kleed kopen bij Furnea

Wil je een polyester vloerkleed kopen? Dan heten we je van harte welkom in de Furnea webshop. We hebben een groot aanbod en rekenen aangename prijzen. Want design hoeft echt niet duur te zijn! Dankzij een grote voorraad kunnen we de meeste polyester vloerkleden snel leveren. We beschikken over een certificaat Thuiswinkel Waarborg. Dat betekent dat je bij ons veilig en verantwoord online shopt. Wil je meer weten over onze polyester vloerkleden? Bel of mail dan gerust met onze klantenservice. We helpen je graag! Mag jouw vloer binnenkort ook genieten van een prachtig polyester vloerkleed?