Polypropyleen vloerkleden bij Furnea

(125 artikelen)

Polypropyleen vloerkleden bij Furnea | Slijtvast en vlekbestendig

Polypropyleen tapijten: Praktisch, stijlvol en goede prijs-kwaliteit verhouding

Polypropyleen vloerkleden zijn gemaakt van synthetisch polypropyleen garen. Deze garen ondergaan een speciaal productieproces (heat setting) om het vloerkleed meer volume te geven en hitte- en vochtbestendig, anti-statisch, kleurvast, vormvast en slijtvast te maken. Door het afsnijden van de polen (frisee) gaan deze aan de bovenzijde krullen. Hierdoor zijn afdrukken van voeten of meubels op een polypropyleen kleed nauwelijks zichtbaar. Vanwege het bijzondere productieproces spreken we ook wel van heatset frisee vloerkleden (HSPP). Polypropyleen vloerkleden zijn bijzonder populair en worden op grote schaal geproduceerd. Fijn, want dat betekent dat de prijs ook aangenaam is.

Tip: Een polypropyleen vloerkleed is vlekbestendig en slijtvast. De ideale keuze in ruimtes waar veel gelopen of geknoeid wordt. Je kunt zo’n kleed trouwens ook prima buiten neerleggen.

De collectie polypropyleen vloerkleden van Furnea

In het aanbod van Furnea vind je verschillende polypropyleen vloerkleden. Gooi bijvoorbeeld een paar kleine ronde kleedjes in de woonkamer om een speelse sfeer te creëren. Kies voor rondjes in dezelfde kleur of juist voor verschillende kleuren. Voor in de kinderkamer verkopen we leuke kindervloerkleden van polypropyleen. De perfecte zachte ondergrond voor jouw kind en vlekken verwijder je eenvoudig met een nat doekje of mild reinigingsmiddel. Een mooi funky hoogpolig synthetisch vloerkleed misschien als knallend accent in de slaapkamer? Of wat denk je van een kleurrijk laagpolig tapijt met moderne patronen als blikvanger in de werkkamer? Alles kan en alles mag. Jij bent de baas!

Meubelmerken met prachtige synthetische vloerkleden

Bij Furnea houden we van eigentijdse vloerkleden om vol trots op de vloer te leggen. En die liefde zoeken we uiteraard ook bij onze meubelleveranciers. De interieurmerken Kayoom, Obsession en Lalee ontwerpen en produceren de mooiste polypropyleen vloerkleden. Elk heatset frisee vloerkleed is stevig, duurzaam, functioneel en stijlvol. Maakt niet uit hoe intensief je het kleed gebruikt, je geniet er gegarandeerd eindeloos van. Wist je trouwens dat een heatset frisee vloerkleed ook geschikt is voor mensen met allergieën? Het tapijt houdt namelijk fijnstof vast en huisstofmijten en bacteriën zijn absoluut geen fan van polypropyleen vezels.

Polypropyleen tapijt kopen bij Furnea

Bij Furnea kun je uitstekend polypropyleen vloerkleden kopen. Dat doe je gewoon online vanuit jouw luie stoel. Bestel met een paar muisklikken, betaal in een beveiligde omgeving en al snel staan onze bezorgers bij je op de stoep. Dankzij een grote voorraad in een groot magazijn kunnen we namelijk snelle levertijden hanteren. Nog meer voordelen van shoppen bij Furnea? Bezorging is gratis en heb je de mogelijkheid om rentevrij gespreid te betalen. Daarnaast heb je 100 dagen retourrecht en ontvang je 5 jaar gegarandeerd garantie. Moet niet gekker worden, toch? Trakteer jouw interieur ook op warmte, sfeer, stijl en comfort met een polypropyleen vloerkleed uit de Furnea collectie!