Dot Halmeubels Wit / Eiken Serie | Een Scandinavische hal

(13 artikelen)

Dot Halmeubels serie | Scandinavische warmte in de hal

Het Zweedse meubelmerk Tenzo weet heel mooi retro en modern te combineren zonder dat het zo geliefde Scandinavische design verloren gaat. De ontwerpen zijn tijdloos, eigentijds en verrassen je iedere keer weer. Stijlvol en toch zo neutraal dat het vrij eenvoudig bij ieder interieur past. Het ontwerpen en produceren van de meubels heeft Tenzo volledig in eigen handen. Je richt moeiteloos je hele woning in met de serie meubels van Tenzo. De verschillende ontwerpen worden opgenomen in series meubels die op elkaar zijn afgestemd. De Dot serie is een leuke en speelse halmeubelset voor het sfeervol inrichten van je hal. De Dot serie is in meerdere kleuren verkrijgbaar.

Een warm welkom

De hal is het warme welkom voor jou en al je bezoek. Dat verdient dan ook een warme aankleding en dat lukt zeker met de halset uit de Dot serie. Let eens op de stippen, dots, op iedere lade of kast. Het druk je om de deur of lade te openen, het zogeheten push to open systeem. De meubels zijn gemaakt van melamine gecoat hout met MDF houten voorpanelen. De poten hebben dezelfde kleur als het blad, terwijl de rest van de kast een andere kleur heeft. De poten staan schuin naar buiten en zijn gemaakt van massief hout. Je richt eenvoudig je complete hal in met de meubels uit de Dot serie. Zo check je voor je weggaat bijvoorbeeld nog je make-up in de Dot spiegel en pluk je je jas van de bijpassende kapstok. Welke kleur van de Dot halmeubelset kies jij?

Dot serie kopen bij Furnea

Voor een complete halmeubelset uit de Dot serie bestel je bij Furnea. Furnea is je betrouwbare webwinkel en is voorzien van de CBW Erkende keurmerk. Bestel je de Dot serie, bestel dan ook meteen de matlakreiniger mee voor het beste onderhoud. Zo houd je de meubels mooi en verleng je de levensduur aanzienlijk. Je krijgt van ons altijd 5 jaar garantie. Ook is er, afhankelijk van de waarde van je bestelling de mogelijkheid tot achteraf betalen en rentevrij gespreid betalen.