Germania Fintona Serie | sfeervolle meubels die van werken een plezier maken

(10 artikelen)

Fintona serie: sfeervolle meubels die van werken een plezier maken

De ene dag werk je met volle energie, de andere zou je liever in je bed blijven liggen. Maar als je de Fintona serie van Germania in je kantoor plaatst, vind je altijd de motivatie om eraan te beginnen. Deze prachtige meubels zorgen namelijk voor een gezellige werksfeer én een lach op je gezicht. Doordat ze verschillende schappen hebben, helpen ze je bovendien om al je kantoorspullen goed te organiseren. De Fintona meubels zijn dus erg interessant om te ontdekken!

Verkrijgbaar in diverse afmetingen

Niet iedereen heeft nood aan evenveel opbergruimte. Daar hield Germania rekening mee door Fintona kantoorkasten in diverse formaten te ontwerpen. Zo bevat de serie een kantoorkast van 197 cm en eentje van 120 cm hoog. Als je dat fijn vindt, kan je ze natuurlijk ook beiden gebruiken.

Naast kantoorkasten vind je in de serie een hoekbureau met kastje dat je eveneens veel opbergplaats biedt. De meubels zijn stuk voor stuk erg kwalitatief, want ze zijn gemaakt van melamine meubelplaathout. Daarnaast zijn ze modern vormgegeven en hebben ze twee kleuren: grafiet en Navarra eiken gecombineerd. Een onweerstaanbare combinatie!

Kies voor een werkkamerset en maak het jezelf makkelijk

Je kan de Fintona meubels apart kopen. Maar het is zoveel handiger om voor een set te kiezen. Op die manier koop je al de kantoormeubelen die je nodig hebt in één keer en moet je niet meer zoeken. Het kan maar zo eenvoudig zijn!

Er zijn tevens diverse werkkamersets verkrijgbaar. Ze verschillen in samenstelling. De ene set bevat ook meer meubels en is dus geschikter voor in een grotere werkruimte, terwijl de andere dan weer juist gepast is voor in een kleine ruimte. Voor iedereen is er dus de ideale set!

Praktischer kan niet

Wil je kantoormeubelen kopen? Dan vind je vast niet alleen het uiterlijk belangrijk. Waarschijnlijk ben je ook op zoek naar meubelen die voldoende opbergruimte bieden. En dat is zeker het geval bij de blikvangers uit de Fintona collectie. Je kunt deze serie ook combineren met de meubels uit de Olvera serie van hetzelfde merk.

Ze zijn namelijk stuk voor stuk voorzien van verschillende lades, zowel grote als kleine. Dat maakt het je makkelijk om alles op te bergen én terug te vinden. Ze zijn dan ook een plezier in gebruik!

Sfeervolle kantoormeubelen kopen bij Furnea

Furnea is dé plek om mooie kantoormeubels te kopen, omdat je bij ons geniet van héél veel voordelen. Je krijgt bijvoorbeeld 5 jaar gegarandeerde garantie bovenop iedere aankoop. Zo zeker zijn wij van de kwaliteit van onze meubelen!

Daarnaast worden je meubels gratis bezorgd en mag je ze geheel kosteloos retourneren binnen de 100 dagen. Kantoormeubelen kopen is bij Furnea dus een groot plezier!