Sky Style Delhi-serie - handgemaakte meubelen die je interieur laten schitteren

(16 artikelen)

Delhi-serie: handgemaakte meubelen die je interieur laten schitteren 

Het topmerk Sky Style heeft een nieuwe serie uit. En wij van Furnea zijn er zeker van dat je er helemaal gek op bent. Dat kan ook moeilijk anders, want de meubels uit deze collectie zien er erg bijzonder uit. Ze zijn dan ook bedoeld om je woonkamer te laten schitteren. Ben je benieuwd naar de mooie Delhi meubelen van Sky Style? Ontdek bij Furnea dan de nieuwe collectie. Daar krijg je zeker geen spijt van!

Ongelofelijk prachtige meubels 

Als je de Delhi meubels ziet kan jij je ogen niet geloven, want ze zijn zo mooi. De prachtige uitstraling hebben ze vooral te danken aan het bijzonder 3D-design waarvan ze voorzien zijn. Maar ook het massief sheeshamhout draagt bij aan de mooie look. Met deze meubels in huis ontbreekt het dan ook nooit meer aan sfeer. Vind jij het belangrijk om meubels te kopen die zowel praktisch als charmant zijn? Dan moet je niet langer twijfelen, want deze meubels hebben het allemaal!

Gemaakt met liefde 

De Delhi meubels zijn allemaal handgemaakt en er werd veel aandacht gestoken in het design. Je merkt dat deze blikvangers ontworpen zijn met liefde. En je plaats ze met minstens even veel liefde in je interieur. Het spreekt voor zich dat je een zo lang mogelijke tijd van deze blikvangers wilt genieten. Daarom raden wij je aan om ze zo goed mogelijk te onderhouden. De Matt Polish Wood Care Kit en Cleaner is daarvoor ideaal, omdat het producten bevat voor de reiniging én het verlengen van de levensduur. Als je het product meteen mee bestelt, krijg je van Furnea er een mooie korting bovenop!

Praktisch vormgegeven sfeerbrengers

Een ander groot voordeel van de mooie Delhi meubels is dat ze praktisch zijn vormgegeven. Zo zijn de dressoirs uitgerust met heel wat verschillende schappen. Er is zelfs een uitvoering die ook diverse lades heeft. Kies daarvoor als je niet alleen grote, maar ook kleine spullen wilt opbergen. Het is dan net iets makkelijker om ze terug te vinden. Maar wat je keuze ook is, je zal nooit meer plaats tekortkomen voor het opbergen van je spullen. 

Verkrijgbaar in verschillende patronen en uitvoeringen

De Delhi meubels zijn geschikt voor ieder interieur en voor elk gezin, want ze zijn verkrijgbaar in verschillende 3D-patronen en uitvoeringen. Wat dacht je van een dressoir met vrolijke vierkantjes? Of toch liever een ander design? De keuze is aan jou. Welke uitvoering je uiteindelijk ook koopt, je zal er sowieso erg blij mee zijn! Ook kun je de Delhi serie combineren met de Repa en Mai series om je set compleet te maken aangezien ze allemaal gemaakt zijn van Massief Sheesham hout.

Zelf je meubels monteren? Dat hoeft niet! 

Vind je het niet zo leuk om je kasten zelf in elkaar te zetten? Dan is dat geen probleem, want Furnea heeft een montagedienst die alles voor jou uit handen neemt. Zo hoef jij niet te stressen én verlies je geen tijd. Door beroep te doen op onze montageservice kan jij ook vertrouwen op het meest duurzame resultaat. En dat is toch het allerbelangrijkste. Het is dus interessant om de montagedienst bij te bestellen. Zeker als je twee linkerhanden hebt. 

Massief sheeshamhouten meubelen kopen bij Furnea 

Furnea is de beste plaats om massief sheeshamhouten meubelen te kopen, want je krijgt van ons heel veel extra's. Zo bieden wij je bovenop iedere aankoop 5 jaar gegarandeerde garantie. Dankzij onze 100 dagen bedenktijd, hoef jij je bovendien geen zorgen te maken over een miskoop. Als je niet tevreden bent, kan je je meubels namelijk zonder probleem én zonder extra kosten terugsturen.

Wist je dat je bij Furnea ook nooit hoeft te betalen voor de bezorging? En je kan bij ons nog meer geld uitsparen, want als je meerdere dingen tegelijkertijd koopt, krijg je een combideal. Van meubels kopen bij Furnea word je dus vrolijk! Als je de meubels graag eerst in het echt wilt bekijken, kan je daarvoor langskomen in onze showroom. De koffie, thee en interieurexperts staan alvast voor je klaar!