Dekbedovertrekken | Een stijlvol ingerichte slaapkamer

(5 artikelen)

Dekbedovertrekken | Een stijlvol ingerichte slaapkamer

Met het aanbod van Furnea richt je probleemloos je gehele woning in. Aan ieder detail is gedacht. Zo koop je bij ons de mooiste dekbedovertrekken, om daar je slaapkamer stijlvol mee in te richten. De slaapkamer is de plaats waar je je op je gemak moet voelen en waar je volledig tot rust komt. Op die manier laadt je weer volledig op voor een nieuwe drukke dag. Bekijk dan ook ons ruime aanbod van de mooiste dekbedovertrekken voor jou. Een hoge kwaliteit, verschillende maten en de mooiste stoffen om heerlijk bij en onder weg te dromen.

De juiste maat dekbedovertrek kiezen

Er zijn enorm veel verschillende soorten dekbedovertrekken, en dan hebben we het niet eens alleen over de uitstraling en het design van het overtrek. Het is dan ook belangrijk om niet zomaar iets te kopen, alleen omdat het mooi is, maar vooral ook naar verschillende andere punten te kijken.

Allereerst is het van belang de juiste maat te kiezen. Voor de eenpersoons, tweepersoons en lits-jumeaux dekbedden koop je dekbedovertrekken in verschillende afmetingen. Eenpersoons dekbedovertrekken koop je in de maat 140x200/220 cm, tweepersoons dekbedovertrekken koop je in de maten 200x200/220 cm en lits-jumeaux dekbedovertrekken zijn 240x200/220 cm. De 200/220 staat voor de lengte van het overtrek. Bij de langere maat, 220 cm, heb je een langere instopstrook. Dit is vooral handig voor langere mensen en voorkomt dat je voeten bloot raken. Ben je langer dan 1.80 m dan raden we aan om voor de langere maat te kiezen.

Andere aandachtspunten wanneer je een dekbedovertrek kopen gaat

Het materiaal van het dekbedovertrek draagt bij aan het slaapcomfort. Er is een ruime keuze aan materiaalsoorten en we kunnen ons dan ook heel goed voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet. We helpen je dan ook graag op weg.

Materialen die veel bij dekbedovertrekken worden gebruikt, zijn:

  • Katoen
  • Katoen-satijn
  • Flanel-katoen
  • Percale katoen
  • Linnen

Katoen is het meest gebruikte materiaal voor dekbedovertrekken. Dat is gezien de voordelen niet zo bijzonder. Katoen is ademend en vochtabsorberend waardoor je niet snel wakker wordt, badend in het zweet. Het is tevens een ideaal materiaal waar je lichaam zich op de omgevingstemperatuur op aanpast. In de zomer lekker koel, en in de winter lekker warm.

Katoen-satijn heeft een zogeheten satijn-binding: het katoen is zo dicht op elkaar geweven dat zich een bijzonder zachte stof vormt. Daarnaast voelt het koel en glad aan, en misschien nog wel het grootste voordeel: je hoeft het niet te strijken. De subtiele glans geeft het geheel een zeer luxe uitstraling. En alsof het nog niet genoeg is, door de gladde structuur krijg je veel minder knopen in je haar.

Ben jij die echte koukleum die altijd met koude voeten in bed ligt? Dan is een dekbedovertrek van flanel-katoen voor jou een echte musthave. Flanel-katoen is feitelijk geruwd katoen en voelt dikker en warmer aan dan 'gewoon' katoen. Het staat bekend om de warmte die het biedt en het gemak waarmee het je lichaamstemperatuur aanneemt en langere tijd behoudt.

Percale katoen is katoen met een heel hoge draaddichtheid waardoor de positieve eigenschappen van katoen nog eens extra worden benadrukt. Extra verkoeling en extra comfort met een nog langere levensduur is het resultaat.

Net als katoen is ook linnen een natuurproduct, het wordt gewonnen uit vlas. Het is een enorm dik en duurzaam materiaal en het ligt heerlijk comfortabel. Het is warmteregulerend en kan het hele jaar door gebruikt worden.

Kleuren en designs

Heb je de maat en het materiaal gekozen, dan is het tijd om de kleur en/of het design te kiezen. Hierbij kan je nooit fouten maken, het is maar net wat je mooi vindt. We bieden je een ruim aanbod van de meest trendy kleuren, prints, patronen en afbeeldingen.

Dekbedovertrekken kopen bij Furnea

Het mag duidelijk zijn dat je voor een ruim aanbod van dekbedovertrekken van uitstekende kwaliteit je bij Furnea aan het juiste adres bent. We bieden je niet alleen een bijzonder ruim aanbod, maar ook de beste service die onze klanten verdienen. We bieden je altijd 5 jaar garantie op je bestelling. Daarnaast heb je 100 dagen bedenktijd. Aarzel dan ook niet langer en bekijk direct ons aanbod.