Bestel je SITS Storm stofstalen bij Furnea

(4 artikelen)

Ontdek STORM, een technologisch geavanceerde bekledingsstof die perfect samengaat met SITS bankstellen. Deze flat woven stof is vervaardigd uit 100% polyester en bestaat uit chenille vezels, waarbij twee eenvoudig samengedraaide draden worden gecombineerd met gesneden vezels. Hierdoor krijgt de stof een structuur die lijkt op velours of pluche, met typerende kenmerken zoals onregelmatigheden in de bovenstructuur, kleine openingen en een zachte donzigheid.

Als poolstof behoudt STORM zijn karakteristieke vorm, waarbij lichte stofzuiging of borstelen met een zachte borstel nodig is voor optimaal behoud van het uiterlijk. Met een indrukwekkend gewicht van 790 g/m2, biedt STORM duurzaamheid en comfort. De Martindale slijtageweerstand van 90.000 en pillingweerstand van 4 maken het ideaal voor dagelijks gebruik. Bovendien is de stof wasbaar, waardoor het onderhoud eenvoudig blijft.

Combineer de tijdloze elegantie van STORM met SITS bankstellen en geniet van een stijlvol interieur. Bestel de iProteqt All in House Service voor ultieme gemoedsrust gedurende 5 jaar, met volledige ondersteuning van ons Service Centre bij eventuele calamiteiten met het meubel.De Storm stof combineer je met de SITS bankstellen.

Details

  • Gewicht gr/m2: 790
    Martindale: 90 000
    Pilling: 4
    Licht snelheid: 5