Tom Tailor Color Bath serie | Alles voor een vrolijke badkamer

Color Bath serie: Alles voor een vrolijke badkamer

Tom Tailor maakt naast stijlvolle en duurzame kleding, nu ook vrolijke en kwalitatieve meubels. Een van de mooiste series van dit merk is de Color Bath serie. Waarom? De nadruk wordt gelegd op een sfeervolle vormgeving en speelse kleuren. Zo creëer je eenvoudig een oase van rust. En dat is toch wat een badkamer moet zijn. Er is door de vele opties bovendien voor elk wat wils. De mooie Color Bath serie moet je dus gezien hebben!

De fleurigste meubelen voor in je badkamer

De mooie Color Bath meubels hebben een Scandinavisch design. Daardoor stralen ze rust uit en zijn ze ideaal voor in een badkamer. Want in deze ruimte relax je na een vermoeiende dag. 

Doordat ze verkrijgbaar zijn in diverse leuke kleuren, zijn ze ook allesbehalve saai. Ze geven je zelfs de nodige boost wanneer je je klaarmaakt om aan een nieuwe werkdag te beginnen. Er bestaan dus geen betere badkamermeubelen dan deze

Maak je keuze uit een waaier aan kleuren

Saaie badkamermeubels? Daar wordt niemand happy van. Dat besefte Tom Tailor ook toen hij de Color Bath serie op de markt bracht. Daarom zijn de eyecatchers uit deze collectie niet alleen voorzien van een prachtige vormgeving, maar ook verkrijgbaar in ontzettend veel verschillende kleuren. Als je van neutrale kleurtjes houdt, kan je bijvoorbeeld kiezen voor witte badkamermeubels.

Mag het voor jou exotischer zijn? Dan maken de mosterdgele badkamermeubels je vast gelukkig. Maar er zijn nog zoveel meer prachtige kleuren om uit te kiezen, zoals sfeervol lichtroze, stoer petrolblauw, natuurlijk woudgroen, speels sage groen, enzovoort. Er zit dus gegarandeerd een kleurtje bij dat je geweldig mooi vindt. Natuurlijk kan je er ook voor kiezen om diverse kleurtjes met elkaar te combineren. De keuze is volledig aan jou!

Er werd ook aan je comfort gedacht 

Tom Tailor gaat net zo slim te werk bij het ontwerpen van meubels als bij het ontwerpen van kleding, want er werd niet alleen aan het design, maar ook aan de duurzaamheid en het comfort gedacht. Om het jou makkelijk te maken, zijn de badkamermeubels uit het Color Bath assortiment namelijk voorzien van veel opbergplaats. Ze passen ook in ieders badkamer, omdat je ze zowel op poten kan bestellen als aan de wand kan laten monteren om plaats uit te sparen.

Zorg voor een onevenaarbare sfeer 

Door een van de Color Bath meubelen aan te schaffen laat je je badkamer helemaal stralen. Maar je kan de ruimte nog mooier maken als je meerdere badkamermeubels uit deze serie met elkaar combineert. Een ruimte waarin dezelfde meubels staan, ziet er namelijk nog zoveel mooier uit. En omdat de serie erg uitgebreid is, is het zeker mogelijk om dit te verwezenlijken.

Het maakt overigens niet uit of je een grote of kleine badkamer hebt, want sommige kasten zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Voor in een grote badkamer kan je bijvoorbeeld kiezen voor een hoge badkamerkast en in een kleine badkamer plaats je dan een kleiner exemplaar. Als je echt veel ruimte beschikbaar hebt, kan je er ook meerdere met elkaar combineren. Je hoeft je alleszins geen zorgen te maken, want er is geen enkel badkamermeubel dat deze serie niet bevat!

Scandinavische badkamermeubels kopen bij Furnea 

Als jij jezelf extra in de watten wilt leggen, is Furnea de beste plaats om badkamermeubels te kopen. Want zo kan je de meubels verkrijgen aan een eerlijke prijs én geniet je van gratis bezorging. Bovendien biedt Furnea je 100 dagen de tijd om je meubels gratis terug te sturen indien je niet tevreden bent. Dat is handig, ook al is de kans klein dat deze mooie meubels je niet aanstaan. 

Als je hulp nodig hebt, kan je ook altijd op ons vertrouwen. Houd je zeker niet in om langs te komen in onze showroom, want onze interieurexperts kunnen jou er nog beter bijstaan!