Slider Serie | Kasten met twee kleuren frontjes

(8 artikelen)

Germania Slider serie: Praktisch, uniek en stijlvol

Het mooie merk Germania heeft een nieuwtje waar je gegarandeerd enthousiast van wordt: de Slider serie. De kantoormeubels uit deze collectie zijn zowel praktisch als stijlvol en daarom ideaal om te gebruiken in je werkruimte thuis of in je kantoor. Verken de prachtige collectie, kies je favoriete meubels uit en word opnieuw verliefd op je interieur!

Bijzondere kantoormeubels die verbazen

De mooie Slider meubels van het Duits topmerk Germania zijn bijzonder door hun unieke vormgeving. Het zijn dan ook ultramoderne blikvangers waar je eindeloos naar kan blijven staren. Je hebt de keuze uit meerdere kleuren. Daardoor kan je ze eenvoudig combineren met andere meubels.

Naast de unieke vormgeving, maakt ook het ontwerp de meubels bijzonder. Het is namelijk mogelijk om de schuifbare panelen om te draaien en van plaats te veranderen. Zo voorzie je je interieur in no-time van een nieuwe look!

Eindeloze duurzaamheid

De meubels uit deze serie zijn allen vervaardigd uit kwalitatief hout en voorzien van ABS randen. Daardoor gaan ze ontzettend lang mee. Wanneer je een Slider meubel koopt, geniet je er dus talloze jaren van. Om die reden zijn de meubels een uitstekende investering!

Maak je werkruimte compleet

Als jij graag een complete werkruimte wilt inrichten met meubels in dezelfde stijl, zijn de Slider meubels een goede optie. In het assortiment zijn er namelijk bureaus en kantoorkasten in verschillende formaten. Alles wat je nodig hebt om in alle comfort aan de slag te kunnen gaan, vind je er dus terug. Doordat er meerdere kleuren verkrijgbaar zijn, kan je ze ook speels met elkaar combineren.