Felix bankstel: Stel zelf samen naar keuze bij Furnea

(21 artikelen)

Felix bankstel: zelf samenstellen

Het Felix bankstel van Richmond Interiors kan je zelf samenstellen. Op die manier pas je het eenvoudig aan al je wensen en noden aan. Jij bepaalt helemaal zelf welk model van zitbank je ontwerpt en welke stof er wordt toevoegt. Zo krijg je een zitbank om helemaal verliefd op te worden. Kom meer te weten over de verschillende mogelijkheden en vind ook de perfecte zitbank voor in je woonkamer! 

Blikvanger om trots op te zijn

De Felix zitbank modules zijn ontworpen door topmerk Richmond Interiors. Vandaar hun luxueuze uitstraling. Het Nederlandse meubelmerk vindt comfort en kwaliteit tevens erg belangrijk. Daarom werd er ook veel aandacht gegeven aan de vormgeving en het materialengebruik. Als je kiest voor een gepersonaliseerde zitbank van Richmond Interiors, ben je er dus zeker van dat je er lang van kan genieten!

De mooiste modellen vind je terug in onze webwinkel

Furnea heeft voor jou al enkele modellen zelf samengesteld. Deze vind je terug in onze webshop. Het is interessant om ze te bekijken, omdat ze geselecteerd zijn op basis van populariteit en gebruiksvriendelijkheid. Daarom is de kans groot dat de ideale zitbank voor in je woonkamer erbij zit. Maar als je het toch liever helemaal zelf samenstelt, kan dat natuurlijk ook. De keuze is volledig aan jou! 

Zo stel je een zitbank samen

Een zitbank zelf samenstellen? Dat is een fluitje van een cent. Tenminste als je dat doet met de Richmond Interiors zitbank modules. Al wat je hoeft te doen, is kiezen hoe jouw zitbank eruit komt te zien door enkele opties te selecteren. Dit zijn de verschillende aanpassingsmogelijkheden: 

Selecteer het gewenste model van zitbank

Er zijn verschillende soorten zitbanken. Zo kan je kiezen voor een mooie u-bank die ontzettend veel zit- en ligruimte biedt. Dit is de beste optie voor hele grote gezinnen. Een iets kleiner alternatief is een hoekbank. Dit soort zitbank biedt echter nog steeds erg veel plaats waardoor het eveneens populair is bij middelgrote tot grote gezinnen.

Heb je niet veel ruimte vrij in je woonkamer? Dan kan je voor een twee- of driezitsbank kiezen. Het biedt net voldoende plaats voor jou en je partner en eventueel nog een derde persoon. Een iets grotere variant is de vierzitsbank. Als je het lastig vindt om te kiezen uit al deze modellen, mag je ons altijd om advies vragen! 

Kies voor een kleur en stof

De volgende stap voor het samenstellen van een zitbank, is om te kiezen welke stof en kleur je wenst te gebruiken. Richmond Interiors biedt heel veel keuze op dat vlak. Wil je graag een stofje met een natuurlijke uitstraling of heb je liever een veloursstof die opvalt? Het is allemaal mogelijk! Daarnaast heb je de keuze tussen opvallende en meer neutrale kleuren. De stofjes van Richmond Interiors zijn allemaal kleurvast en geschikt voor intensief gebruik. Over de kwaliteit hoef jij je dus geen zorgen te maken.

Zorg voor een goed onderhoud

Een goed onderhoud van je zitbank is erg belangrijk, want het zorgt ervoor dat het meubel veel langer meegaat. Denk hier al aan bij de aankoop van je meubel. Stof onderhouden is in principe niet moeilijk, maar het is wel belangrijk dat je de juiste producten daarvoor gebruikt. Wij raden je aan de Royal Textile Care Kit te gebruiken, omdat het niet alleen producten bezit voor een optimale reiniging, maar ook om de levensduur mee te verlengen. Als je deze kit samen koopt met je zitbank, krijg je van ons er een mooie stapelkorting bovenop!

Ontdek wat er allemaal mogelijk is in onze showroom

Als jij je zitbank tot in het kleinste detail zelf wilt samenstellen, is het een goed idee om naar onze showroom te kopen, want je hebt er meer opties. Daar kan je alle stofjes en poten bovendien in het echt bewonderen waardoor het eenvoudiger wordt om een keuze te maken. Daarnaast zijn er steeds interieuradviseurs aanwezig die weten welke type zitbank er het best in je interieur past. Zo voorkom je een miskoop!