SALE | Profiteer nu van 10% tot 50% korting op al onze tv-meubels!
*Deze actie geldt niet voor het merk Richmond Interiors.

Opbergbanken bij Furnea

(28 artikelen)

Opbergbanken bij Furnea | De multifunctionele opberger!

Zitten, opbergen en genieten

De opbergbank is super populair! We zien de leuke bankjes met opbergruimte dan ook regelmatig voorbij komen in woonbladen en interieurs. Maar waarom zijn we met z'n allen zo gek op dit meubel? De opbergbank is een multifunctionele uitblinker onder de banken. Je kan erop zitten, spullen in opbergen én hij past dankzij het formaat in elke ruimte. Officieel komen de bankjes met opbergruimte uit de slaapkamer. Hier worden ze gebruikt om aan het einde van het bed neer te zetten. Maar de opbergbank is wat dat betreft herontdekt. Waarom zou je een bankje met opbergruimte niet in je woonkamer, hal of de kinderkamer kunnen neerzetten? Precies! Bekijk daarom hier onze collectie en shop jouw opbergbank online.

Een luxe opbergbank

Bij een opbergbank denk je misschien aan een houten kist met een fleurig kussentje erop. Natuurlijk kunnen deze bankjes ook hartstikke leuk en praktisch zijn. Maar bij Furnea gaan we graag een stapje verder. Wij hebben ons best gedaan om mooie, stijlvolle en luxe exemplaren toe te voegen aan onze collectie. De collectie is uitgebreid, van een moderne opbergbank tot een klassiek exemplaar met een gecapitonneerde bovenkant. En wat dacht je van een chique velvet opbergbank? Deze luxe modellen zijn echte eyecatchers en tillen de inrichting van je woonkamer of slaapkamer naar hoger niveau. En wat natuurlijk ook niet mag ontbreken is de praktische opbergruimte. Klap de opbergbank en je hebt voldoende ruimte om kleding, plaids of speelgoed op te bergen.

Bij deze meubelmerken moet je zijn!

Bij de selectie van onze meubelmerken kijken we naar kwaliteit, de uitstraling, het design en de praktische kant van de meubels. Één van de merken die glansrijk scoort op alle onderdelen is het meubelmerk Davidi Design. Dit merk heeft de opbergbank dan ook als vast onderdeel opgenomen in de collectie. De opbergbank is bij dit merk een onderdeel van een slaapkamer serie. Dit houdt in dat er ook een bijpassend opbergbed, en bij sommige series zelfs bijpassende nachtkastjes beschikbaar zijn. Dit betekent natuurlijk niet dat de opbergbank alleen geschikt is voor de slaapkamer. Juist ook in de woonkamer en de hal komt een opbergbank van dit meubelmerk heel goed tot zijn recht!

Opbergbank kopen bij Furnea

Zou jij ook wel zo’n leuke opbergbank willen? Dan ben je bij Furnea aan het juiste adres. Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd aanbod met voor iedereen een passend model. Maar daar houdt het zeker niet op! Bij ons ben je gegarandeerd van een veilig, snel en gemakkelijk bestelproces. Natuurlijk behoort gratis verzending en gratis retour standaard bij ons servicepakket. Maar ook hier willen wij een stapje verder gaan. Een opbergbank kan je bij Furnea bijvoorbeeld rentevrij gespreid betalen. In drie termijnen betaal je jouw aankoop zonder extra kosten! Zo houd je ook nog budget over om andere leuke aankopen te doen. Ben je dus op zoek naar een opbergbank en wil je geniet van een uitgebreid servicepakket? Dan ben je welkom bij Furnea!