Vijf Multifunctionele meubels die je moet ontdekken

Door Claudia Ghoos
9 Mei 2022

Vijf Multifunctionele meubels die je moet ontdekken

Het dagelijks leven kan erg druk zijn. Naast een full-time werk hebben de meeste mensen nog heel wat huishoudelijke verplichtingen. Heb jij het gevoel dat je ook altijd tijd tekortkomt? Dan vind je in ons assortiment enkele praktische meubels die je erg blij maken, want ze sparen je heel wat tijd uit. De meubels zijn ook nog eens ruimtebesparend én mooi om naar te kijken. Wat wil je nog meer? Ontdek nu onze 5 multifunctionele meubels voor in iedere ruimte! 

1. Lions Design opbergbedden

De luxueuze opbergbedden van Lions Design, zijn niet alleen een streling voor het oog, maar ook ultracomfortabel en ruimtebesparend. Vanonder zijn de bedden namelijk voorzien van een opbergruimte. Daar kan je extra lakens, dekens, kussens of andere dingen in opbergen. 

Dat is erg handig, want op die manier hoef je daarvoor geen extra kast te voorzien waardoor je heel wat plaats uitspaart. Je spaart ook tijd uit, omdat je je spullen meteen onder het bed kan opbergen. De bedden zijn daarnaast verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en afmetingen. Ze zijn dus geschikt voor in iedere slaapkamer en elk gezin.

1. Lions Design opbergbedden

Ontdek ook de bijbehorende opbergbank 

Is de opbergruimte onder het bed voor jou nog te klein? Kies er dan voor om een mooie opbergbank bij te bestellen. Het neemt niet ontzettend veel ruimte in je slaapkamer in, maar zorgt toch voor veel opbergruimte. 

Bovendien functioneert het ook als zitbank. De opbergbanken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Dus je vindt er vast eentje dat perfect bij je bed past. Handig om te weten: er bestaan ook bijbehorende nachtkastjes voor de meeste opbergbedden.

2. Innovation Living slaapbanken

De Innovation Living slaapbanken zijn ook handige ruimtebesparende meubels. Ze zijn namelijk een zitbank en bed in één waardoor je de meubels niet apart hoeft te kopen. Dat zorgt er ook voor dat je veel minder geld uitgeeft wat natuurlijk altijd mooi meegenomen is! 

Het leuk aan de slaapbanken uit het Innovation Living assortiment is dat ze erg gebruiksvriendelijk zijn. Dat betekent dat je ze eenvoudig uitklapt tot bed. Handig, want als je dan eens op de zitbank wilt blijven slapen, kan je het snel gebruiken. Daarnaast hebben de banken van dit topmerk allen een luxueuze uitstraling. Door hun strakke uitstraling passen deze banken vooral erg goed in een Scandinavisch interieur, maar ze kunnen ook perfect in een romantische, moderne of landelijke inrichting gebruikt worden.

Liever een slaapstoel?

Wellicht heb je al een zitbank of misschien heb je niet veel plaats beschikbaar. Dan kan je kiezen voor een slaapstoel van Innovation Living. Deze kan je eveneens openklappen, maar zijn slechts geschikt voor één persoon. Ook handig om toe te voegen als extra indien je graag nog meer slaapplaats wilt voorzien voor je gasten die langskomen.

Innovation Living slaapbanken

3. Floorify vloeren

Schoonmaken is niet de allerleukste bezigheid die er is. En als je er toch van geniet, zal je hier misschien niet altijd de tijd voor hebben. Daarom is een Floorify vloer een goede keuze. Het is namelijk gemaakt van pvc waardoor het erg onderhoudsvriendelijk is. Af en toe een goed onderhoudsproduct gebruiken en je geniet er talloze jaren van. 

De pvc vloeren van dit merk bestaan ook in diverse kleuren en met verschillende motieven. Op dit moment is de visgraatvloer bijvoorbeeld erg populair, maar er zijn nog tal van andere opties. Het fijne is dat dit soort vloer ook perfect samengaat met vloerverwarming en dat het volledig kidsproof is. Daarnaast heeft het goede isolerende eigenschappen. Zoals je ziet, biedt een Floorify pvc vloer je dus heel wat voordelen.

Vervolledig je vloer 

Heb je besloten dat een Floorify pvc vloer de beste keuze is voor jou? Dan is het fijn om de vloer af te werken om zo te zorgen voor een nog mooier geheel. Dat kan je met de profielen en plintjes die je terugvindt in het Floorify assortiment. Net zoals de vloer zijn deze krasbestendig en hebben ze een erg lange levensduur. Ze zijn bovendien verkrijgbaar in dezelfde uitvoeringen als de vloeren. Zo past alles erg mooi bij elkaar!

3. Floorify vloeren

4. Germania halcombinatie 

De Germania halmeubels zijn gemaakt om samen te passen. Als je het moeilijk vindt om te beslissen welke halmeubels je moet kopen, maak je het jezelf makkelijk om te kiezen voor een set dat reeds samengesteld is. 

Er zijn verschillende halmeubel sets verkrijgbaar van Germania. Sommige bestaan uit meer halmeubels dan andere. Welke set je het best kiest, hangt af van de meubels die je nodig hebt en hoeveel plaats je beschikbaar hebt in je hal. Aarzel niet om ons om advies te vragen als je niet kan beslissen! De halmeubels uit het assortiment zijn ook allemaal voorzien van een soft close systeem waardoor ze zachtjes openen en sluiten. Dat heeft als groot voordeel dat ze nog langer meegaan. Welke set je dus ook koopt, je zal altijd erg tevreden zijn over je aankoop.

4. Germania halcombinatie 

5. Hubertus Meble uitschuifbare eettafels

Een uitschuifbare eettafel van Hubertus Meble is een must-have voor in je eetkamer. Vooral als er vaak mensen over de vloer komen, want het zorgt ervoor dat je in een mum van tijd extra eetplaats creëert. Het uitschuiven gaat namelijk erg vlot en simpel. 

De eettafels uit het Hubertus Meble assortiment zijn ook allemaal luxueus en modern vormgegeven. Ideaal als je daarvan houdt. Er zijn diverse kleuren en modellen in onze webwinkel beschikbaar. Furnea verkoopt daarnaast moderne eetkamerstoelen die hier perfect bij passen. Neem zeker een kijkje als jij je eetkamer helemaal compleet wilt maken!

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd
* Verplichte velden
Versturen