Lille Serie | Een witte droom

(10 artikelen)

Lille Serie | Een witte droom

Puur & Zuiver

De Lille serie is een pure en zuivere serie met moderne invloeden. De ontwerpen van de woonkamer meubels zijn met één woord te omschrijven: strak! Heb je een moderne woonsmaak? De valt deze complete woonkamer zeker in smaak. De Lille serie is een complete serie. Je hebt dus de keuze uit verschillende kasten, een dressoir en een tv-meubel. Natuurlijk biedt ieder meubel de nodige opbergruimte zodat je genoeg spullen kunt opbergen. Want ook dit is uiteraard heel belangrijk bij een modern interieur.

De charme van puur wit

Witte meubels hebben een hoog charmegehalte. En dit geldt ook zeker voor de Lille serie! De woonkamer meubels zijn uitgevoerd in mat wit gelakt MDF-hout. De frames zijn uitgevoerd in zwart gepoedercoat metaal. Een geweldige materiaal combinatie! Vrijwel alle meubels staan op hoge poten wat zorgt voor een super gave uitstraling. Daarnaast is wit een heel gemakkelijke kleur. Met deze moderne meubels kun je dus alle kanten op. Wil je knalkleuren, pastelkleuren of houd je het graag basic? De Lille serie is overal voor in!

Lille serie kopen bij Furnea

Alle meubels uit de Lille serie zijn online te bestellen bij Furnea. We hebben deze serie van het meubelmerk Nova Design geordend op één pagina. Hierdoor kan je heel gemakkelijk jouw set meubels samenstellen. Ben je tevreden? Dan bestel je de Lille serie veilig, gemakkelijk en snel online. Wij begrijpen dat meubels een grote uitgave kunnen zijn. Daarom kan je bij Furnea onder andere rentevrij gespreid betalen. Dat maakt online meubels kopen nog net iets leuker! Is de Lille serie jouw moderne droom? Twijfel niet en bestel de meubels bij Furnea!