Richmond Interiors Devon bankstel: zelf samenstellen

(13 artikelen)

Richmond Interiors Devon bankstel: zelf samenstellen 

Richmond Interiors biedt nu ook zitbankmodules aan van Devon. Dat betekent dat jij zelf een zitbank kan samenstellen die perfect bij jou past met de elementen van Devon, je gezin en je interieur past. Het werkt erg simpel, aan de hand van enkele eenvoudige stappen. Ontdek er alles over zodat jij binnenkort ook de beste zitbank voor je woonkamer kan ontwerpen! 

Luxueuze zitbank volledig naar je smaak 

Er zijn diverse Richmond Interiors bankstellen verkrijgbaar, maar ze hebben allemaal een ding gemeenschappelijk: ze zien er ontzettend luxueus uit. Dat is ook kenmerkend voor het topmerk Richmond Interiors. Al sinds 1980, onder de naam 'Spieghel Trading Company', verkocht dit Nederlands familiebedrijf meubelen. Na enige jaren begon het ook met het ontwerpen van eigen meubelen. 

Door de jarenlange ervaring weet Richmond Interiors wat klanten willen: trendy, luxueuze en unieke meubelstukken die ook erg comfortabel, praktisch en duurzaam zij. En dat is precies wat je krijgt. Met een zelf samengestelde zitbank van Richmond Interiors zit je dus goed. 

Ook de modellen in onze webshop moet je gezien hebben 

Hoewel het perfect mogelijk is om je zitbank volledig zelf samen te stellen, kan je ook kiezen voor een van de modellen die je terugvindt in onze webwinkel. Deze zijn samengesteld door onze interieurexperts op basis van populariteit en gebruiksgemak.

Het is erg interessant om de verschillende opties te bekijken, omdat de kans groot is dat de perfecte zitbank voor jou erbij zit. En als dat niet het geval is, kan je alsnog eenvoudig je eigen zitbank samenstellen!

Een eigen zitbank samenstellen? Dat doe je zo! 

Een eigen zitbank samenstellen, klinkt als hard werk. Maar eigenlijk is het heel erg simpel. Al wat je hoeft te doen, is bepaalde keuzes maken en je kan reeds van een zitbank op maat genieten!

Welk model kies je? 

Een zitbank op maat laten maken, begint bij het bepalen van het model. Er zijn namelijk diverse soorten zitbanken. De populairste soort is een hoekbank, want het heeft als groot voordeel dat het veel zitplaats en ligruimte biedt. Het is dan ook ideaal voor grote gezinnen.

Heb je toch niet zoveel plaats vrij in je woonkamer? Dan kies je beter voor een twee- of driezitsbank. Wanneer je je woonkamer uitbreidt, kan je dan nog altijd een extra zitbank kopen. Voor veel ligruimte is een zitbank met chaise longue gedeelte ideaal en een u-bank is dan weer perfect voor hele grote gezinnen, want het biedt doorgaans plaats voor zes personen of meer. Tuurlijk bepaal jij helemaal zelf hoe groot je zitbank wordt. 

Bepaal de kleur en het stofje 

Weet je al welk model van zitbank je wilt? Denk dan goed na over het stofje dat je wilt gebruiken. Richmond Interiors heeft er heel wat. Ze zijn allemaal erg mooi en kwalitatief, maar verschillen in samenstelling, eigenschappen, structuur en kleur. Voor iedere persoon is er de ideale stof en kleur. Het is belangrijk om hier goed over na te denken, want het bepaalt de algemene look van je zitbank.

Geniet nog langer van je zitbank: zorg voor een goed onderhoud 

Een zitbank die je zelf samengesteld hebt? Die wil je voor een lange tijd koesteren. Dat is mogelijk als je zorgt voor een goed onderhoud. Vlekjes verwijder je dus het best zo snel mogelijk en het gebruik van agressieve producten dient vermeden te worden. Als je de Royal Textile Care Kit gebruikt, weet je zeker dat er geen schade wordt toegebracht aan je zitbank. Sterker nog: het zorgt voor een optimale reiniging én verlengt de levensduur. 

Kom langs in onze showroom en ontdek alle opties 

Wil jij je zitbank zo goed mogelijk kunnen personaliseren? Dan is het aangeraden om bij ons langs te komen in de showroom. Daar heb je namelijk veel meer opties én kan je advies vragen aan een van onze experts. Zo weet je 100% zeker dat je de juiste keuzes maakt!