Santos bankstel: Stel zelf samen naar keuze bij Furnea

(32 artikelen)

Santos bankstel: zelf samenstellen

Als je graag een zitbank wilt kopen die op elk vlak voldoet aan je eisen, is het interessant om de Santos zitbank elementen van Richmond Interiors te ontdekken. Deze kan je samenstellen in het model van zitbank dat je wenst. Daarnaast zijn er meerdere opties qua stoffen en kleuren. Tot in het kleinste detail kan jij dankzij deze modules dus een zitbank op maat ontwerpen. Kom er alles over te weten! 

Kwalitatieve zitbank om eindeloos van te genieten 

Het Nederlandse meubelmerk Richmond Interiors maakt steeds gebruik van de beste materialen voor het vervaardigden van meubels. Daarnaast wordt er telkens veel aandacht geschonken aan zowel de look als het comfort dat het biedt. 

Als je voor de Santos zitbank elementen van Richmond Interiors kiest, kan je er dus 100% zeker van zijn dat je een prachtige zitbank krijgt waar je heel lang van kan genieten. Dankzij de diverse modules past hij ook nog eens volledig bij je interieur en smaak. Wat wil je nog meer?

De beste Santos zitbanken voor jou geselecteerd 

Wij begrijpen dat kiezen moeilijk is. Voor diegene die liever een reeds samengestelde zitbank kopen, hebben wij dan ook enkele modellen geplaatst in onze webwinkel. Deze hebben onze experts zelf op maat laten maken door rekening te houden met de laatste nieuwe meubeltrends, het comfort en het gebruiksgemak.

Als jij het jezelf makkelijk wilt maken, is het dus erg interessant om de diverse Santos zitbanken in de Furnea webshop te ontdekken. Wil jij liever meer mogelijkheden? Dan is het voor jou wellicht een betere optie om je eigen zitbank samen te stellen

In een mum van tijd je eigen zitbank samenstellen 

Je hoeft helemaal niet te denken dat het moeilijk is om je eigen zitbank samen te stellen, want dat is het zeker niet. Je dient enkel een aantal keuzes te maken uit diverse aanpassingsmogelijkheden. Hieronder kom je te weten hoe je je eigen zitbank samenstelt!

Kies het gewenste model 

De eerste stap voor het samenstellen van je zitbank is om te kiezen in welk zitbankmodel de verschillende modules worden geplaatst. Er is heel wat keuze. Zo kan je kiezen voor een comfortabele sofa waar je lekker languit in kan liggen. Perfect voor één of twee personen! Voor gezinnen is een hoekbank of u-bank een betere optie, want het biedt meer zitplaats.

In kleine woonkamers plaats je dan weer het best een twee- of driezitsbank. En zo is er voor iedereen de geschikte keuze. Er zijn zelfs loungebanken die volledig gestoffeerd zijn en als los element gebruikt kunnen worden. Weet je echt niet welk model het best in je woonkamer past? Dan kan je ons om advies vragen.

Selecteer je favoriet stofje en kleur 

Nu je weet welk zitbankmodel je wilt creëren, is het tijd om de stof en kleur te bepalen. Er zijn heel wat opties. Zo kan je kiezen voor een zachte velvetstof, een geweven stof, enzovoort.

Ook op vlak van kleuren zijn er heel wat opties. Wat dacht je van een moderne zwarte of grijze kleur? Of liever een liefelijke roze kleur of opvallend petrol kleur? Dat én meer is mogelijk. Ontdek alle opties zodat je weet welke stof en kleur het best bij de rest van je inrichting past.

Vergeet niet om je zitbank goed te onderhouden 

Bestel ook meteen de Royal Textile Care Kit mee als je je gepersonaliseerde zitbank bij ons koopt. Zo heb je recht op een extra korting. Daarnaast ben je op die manier zeker van een goed product dat je zitbank niet beschadigt én de levensduur aanzienlijk verlengt. 

Alle aanpassingsmogelijkheden ontdek je in de Furnea showroom 

In onze showroom ben je welkom om alle stofjes, kleuren en andere mogelijkheden te bekijken. Dat maakt het je heel wat eenvoudiger om de juiste keuzes te maken. Je wordt er bovendien hartelijk ontvangen door onze interieurexperts en als je advies wilt, helpen zij je graag. Een bezoekje brengen aan de Furnea showroom loont dus de moeite!