Teca Serie | Verweerd teakhout & metaal

(5 artikelen)

Teca serie | Verweerd teakhout & metaal

De charme van teakhout

De Teca serie is een bijzondere en unieke serie meubels voor je woonkamer, hal en slaapkamer. De meubels zijn gemaakt van verschillende stukken teakhout. Dit zorgt voor een speels karakter. Het duurzame teakhout is een prachtig natuurproduct en wordt gekenmerkt door grove nerven en noesten. Ieder meubel uit de Teca serie heeft dus eigen, natuurlijke kenmerken. Hierdoor is deze complete woonkamer echt uniek en heel bijzonder!

Industriële meubels

Industriële meubels zijn hip! Ze zorgen voor een stoere look dankzij ruwe en natuurlijke materialen. De Teca serie past daarom perfect bij deze trendy woonstijl. De teakhouten meubels zijn afgewerkt met grey wash en voorzien van schuine metalen pootjes en handgrepen. De modellen kunnen goed gecombineerd worden met natuurlijke materialen zoals staal, beton, wol, leer en natuurlijk hout. Denk aan de salontafel op een wollen vloerkleed of een eettafel met leren stoelen. Met deze serie richt je jouw loft lekker stoer in.

Teca serie kopen bij Furnea

Het meubelmerk Davidi Design heeft deze gave serie ontworpen en uitgebracht. We kennen Davidi Design als een merk met oog voor trends en kwaliteit. De Teca serie past ook perfect in dit plaatje. De serie heeft verschillende soorten kasten, tafels, kapstokken en spiegels. Bij Furnea kun je zelf een complete woonkamer samenstellen. Heb je een keuze gemaakt? Dan bestel je de meubels gemakkelijk, veilig en zonder risico online! Bij Furnea heb je namelijk recht op maar liefst 100 dagen bedenktijd.