Monfort Serie | Minimalistische meubels die verrassend praktisch zijn

(5 artikelen)

Monfort Serie: Minimalistische meubels die verrassend praktisch zijn

Het assortiment van Richmond Interiors is met de Monfort-serie nog een stukje interessanter geworden. Deze blikvangers zijn dankzij hun slank design de perfecte toevoeging voor een klassiek of minimalistisch interieur. Ontdek de bijzondere Monfort-collectie nu bij Furnea. Je krijgt er een spijt van!

Ultrasterke blikvangers in een slank jasje

Als je de Montfort meubels bekijkt, zul je zien dat ze stuk voor stuk erg slank zijn. Dat maakt ze ontzettend gepast voor in een moderne of minimalistische inrichting. Nu denk je misschien dat slank fragile betekent. Maar niets is minder waar.

De Monfort meubels zijn namelijk ontzettend stevig dankzij het gefineerd essenhout en veiligheidsglas waarvan ze gemaakt zijn. Ze kunnen dus tegen een stootje. Daarnaast zijn ze makkelijk te reinigen en gaan ze lang mee. De ideale meubels dus!

Ontworpen voor jouw gemak

De Monfort-collectie bestaat uit bijzondere meubels die niet alleen mooi en duurzaam, maar ook erg handig zijn. Het is erg bijzonder dat meubels die zo slank zijn zo handig kunnen zijn. De bureautafel uit de collectie is bijvoorbeeld voorzien van een lade waar je spullen in kan plaatsen. En het fijne is dat je deze lade niet opmerkt, waardoor het meubel zijn slanke uitstraling bewaart.

Op de bijzettafel kun je niet alleen bovenaan spullen kwijt. Er is namelijk ook daaronder een plekje om spullen op te zetten. En het dressoir is voorzien van maar liefst zes grote schappen. Je merkt dat Richmond Interiors veel aandacht en liefde gestoken heeft in het ontwerpen van deze meubels.

Creëer een stijlvolle werkruimte én woonkamer

Met de Monfort-meubels kun jij je werkruimte en woonkamer een boost geven. Want de serie bevat niet alleen een sidetable, bijzettafel, salontafel en dressoir voor in je woonkamer, maar ook een elegante bureautafel. Erg fijn als je zowel in je werk- als relaxruimte kunt zorgen voor een bijzondere sfeer.

Dankzij hun tijdloze en strakke vormgeving passen ze bovendien erg mooi bij tal van andere meubels. En ze zijn ook nog eens zwart van kleur waardoor je ze nog beter kunt combineren. Kortom, met de Monfort-meubels geniet je zoveel meer van je thuis!

Minimalistische meubels kopen bij Furnea

Helemaal verliefd geworden op de Montfort meubels? Houd je dan niet in om ze te bestellen. Bij Furnea neem je geen enkel risico. Want indien je niet tevreden bent, kun je ze gewoon retourneren binnen de 100 dagen. Hoe fijn is dat? De kans is natuurlijk klein dat je ze wilt terugsturen, want in het echt zijn ze nog mooier.

Je moet ons uiteraard niet zomaar op ons woord geloven. Kom naar onze showroom in Schiedam en zie het voor jezelf. Je kan er ook terecht als je graag advies wilt van onze meubelexperts. Je wordt door ons goed in de watten gelegd met koffie, thee én een glimlach.