Color Living Serie | Tom Tailor Design meubels

(22 artikelen)

Color Living serie: Breng je interieur opnieuw tot leven

Droom jij ervan om je interieur warm, stijlvol en gezellig te maken? Dan moet je de Color Living serie van Tom Tailor te ontdekken. Deze vrolijke meubels doen wonderen voor je inrichting. Daarnaast zijn ze praktisch vormgegeven en ontzettend duurzaam. Je vindt de Color Living meubels allemaal terug bij Furnea!

Kleurrijke blikvangers voor iedere woning

De prachtige Scandinavische meubels uit de Color Living serie hebben als grote voordeel dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende mooie kleuren. Zo kun je kiezen uit: lavendel, crème, diepzeeblauw en eucalyptusgroen. Stuk voor stuk kleuren waar je geen genoeg van krijgt.

Als je al veel kleuren hebt in je interieur zijn de crème meubels een goede optie. Dit kleur past namelijk bij alle andere kleuren. De lavendel meubels zijn het opvallendst en zorgen voor een hippermodern interieur. Diepzeeblauw geeft de ruimte dan weer een rustige uitstaling, net als eucalyptusgroen. Wat voor jou de beste kleur is, hangt dus vooral af van de sfeer die je wilt creëren en je kleurenpalet. Je kunt ook meerdere kleuren met elkaar combineren voor een bijzondere look.

Meubels die tegen een stootje kunnen

Je mag er zeker van zijn dat je jarenlang van de mooie Color Living meubels geniet. Ze zijn namelijk gemaakt van mdf-hout, melamine gecoat meubelplaathout en eikenhout, waardoor ze erg lang meegaan. De Scandinavische meubels zijn bovendien makkelijk om te reinigen. Als je het vaak druk hebt, is dat zeker geen overbodige luxe.

Heb je kids in huis? Dan zijn er geen betere meubels om te kopen. Omdat ze zo stevig gebouwd en kwalitatief zijn, krijgen je kleine deugnieten ze namelijk niet zomaar stuk. Laat je kinderen zich dus maar lekker uitleven!

Breng schoonheid in iedere ruimte

De Color Living is tevens een heel complete serie. Je vindt er voornamelijk meubels voor in de woonkamer, maar dat is zeker niet alles. De serie bevat namelijk ook blikvangers voor in je slaapkamer, werkruimte en eetkamer. Met deze serie is het dus mogelijk om voor schoonheid te zorgen in vrijwel iedere ruimte van je woning!

In de collectie vind je een bureau, een dressoir, een tv meubel en een opbergkast. Alles past perfect bij elkaar. Door de meubels in meerdere ruimtes te plaatsen, creëer je overal in huis een opmerkelijke sfeer en zorg je voor een mooi geheel!

Geniet van een stralende en nette inrichting

De Color Living meubels hebben nog een grote troef: ze zijn erg handig. Alle kasten uit het assortiment zijn namelijk voorzien van meerdere lades en/of schappen. Zelfs het bureau heeft een lade en een open schap. Als je dol bent op een nette en stralende woning, moet je dus niet langer twijfelen.

Ook is er bij de Color Living meubels ruimte voor creativiteit, want ze hebben fronten die je kunt verschuiven voor een andere uitstraling. Daardoor raak je de blikvangers echt nooit beu gezien!

Kleurrijke meubels kopen bij Furnea

Ben je verliefd op deze kleurrijke meubels? Haal ze dan in huis. Je kunt ze allemaal bij Furnea kopen. Dankzij ons geniet je er zorgeloos van, want wij bieden je 5 jaar gegarandeerde garantie bij je aankoop.

Ben je nog niet zeker over de meubels? Bestel ze dan en kijk hoe ze in je interieur staan. Je neemt geen risico, want indien je niet tevreden bent, mag je ze retourneren binnen de 100 dagen. Voor vragen of advies kun je tevens altijd bij ons terecht, online of in de Furnea showroom in Schiedam.