Richmond Interiors: stel je bankstel zelf samen bij Furnea

Richmond Interiors | Op Maat Gemaakte Bankstellen bij Furnea

Heb je moeite met het vinden van een bank die niet alleen aantrekkelijk is, maar ook volledig aan je verwachtingen voldoet? Dan hebben we de perfecte oplossing: stel zelf je zitbank samen. Samen met Furnea maakt Richmond Interiors dit voor jou mogelijk. Hoe dit werkt? Richmond Interiors biedt diverse zitbankmodules aan die je naar wens kunt combineren, creëer zo je gewenste zitbank model. Deze modules zijn verkrijgbaar in diverse stoffen en kleuren, en bieden je de mogelijkheid tot verdere personalisatie om een zitbank volledig naar je smaak te maken. Het is zowel eenvoudig als plezierig. Ontdek de mogelijkheden!

Het Perfecte Model voor Iedereen

Creëer een bank op maat door de verschillende modules in een uniek design samen te voegen. Hieronder lichten we enkele van de meest populaire opties toe:

Hoekbank: De Optie voor Optimaal Comfort

Een hoekbank combineert zitmodules in een hoekopstelling, biedt ruime zitgelegenheid en comfort zonder veel ruimte in beslag te nemen. Het is een favoriete keuze voor zowel grote als kleine gezinnen, voornamelijk vanwege de aangeboden ruimte.

De hoekbank biedt ook flexibiliteit in hoe je erop ligt of zit. Wil je een hoekbank op maat laten maken? Dan bepaal je zelf waar de hoek komt en hoe groot je bank wordt, zodat deze perfect in je interieur past.

Tweezitsbank: Ruimtebesparend en Flexibel te Combineren

Voor degenen met een kleinere woonruimte is een tweezitsbank de ideale optie. Deze banken zijn perfect om alleen of met z'n tweeën te gebruiken, en nemen niet veel ruimte in beslag. Overweeg je gezinsuitbreiding of een grotere woonkamer in de toekomst? Dan kun je gemakkelijk een extra tweezitsbank of fauteuil toevoegen. Voor iets meer zitruimte kun je ook voor een drie- of vierzitsbank kiezen, ideaal voor kleinere gezinnen. Combineer met een poef voor nog meer comfort en ruimte om je benen te strekken.

Chaise Longue: Ruim Ligcomfort

Een chaise longue, ook bekend als een sofa, is gemaakt om volledig in te ontspannen. Dankzij de lengte kun je er heerlijk languit op liggen om tot rust te komen. Kies voor een standalone chaise longue, perfect om alleen van te genieten, of een bank met ingebouwde chaise longue voor middelgrote tot grote gezinnen.

U-bank: Ideaal voor Grote Gezinnen

Voor grotere gezinnen die comfortabele zitplaatsen voor iedereen willen, is de U-bank de juiste keuze. Deze banken bieden veel zitruimte met een U-vormig ontwerp dat langere secties aan beide uiteinden heeft.

Voordat je een U-bank aanschaft, moet je natuurlijk zeker weten dat je genoeg ruimte hebt. Als dat het geval is, is het een echte aanrader. Een U-bank biedt meestal plaats aan zes personen of meer, maar uiteindelijk bepaal je zelf hoe groot je bank wordt.

Een Diversiteit aan Stijlvolle Stoffen en Kleuren

Bovenstaande tekst belicht de verschillende modelopties, maar je hebt ook veel keuze op het gebied van stoffen en kleuren bij het creëren van een op maat gemaakte Richmond Interiors zitbank. Hier zijn de opties:

Casa Stof

Deze stof, bestaande uit 85% polyester en 15% linnen, biedt een unieke uitstraling en is geschikt voor intensief gebruik. Het is verkrijgbaar in diverse aantrekkelijke kleuren zoals taupe, champagne, grijs, antraciet en meer, waardoor het gemakkelijk te combineren is met andere kleuren.

Emerald Stof

Gemaakt van 97% polyester en 3% latex, is deze stof duurzaam en slijtvast, verkrijgbaar in verschillende glanzende tinten, inclusief zand en donkerbruin. Voor degenen die houden van fellere kleuren, is het ook beschikbaar in okergeel en blauw.

Juke Stof

Deze 100% polyester stof is extreem kleurvast, waardoor je er lang van kunt genieten. Het biedt de meeste kleuropties, van roze en forstgreen tot goud. Als je de voorkeur geeft aan meer ingetogen kleuren, zijn er ook opties beschikbaar.

Quartz Stof

Volledig gemaakt van fluwelen polyester, scoort deze stof hoog op de Martindale-test en is verkrijgbaar in kleuren als okergeel, blauw en roze.

Copenhagen Bouclé Stof

Dit superzachte materiaal, volledig gemaakt van polyester, is zeer kwalitatief en scoort een indrukwekkende 100.000 op de Martindale-test, wat aangeeft dat het ideaal is voor intensief gebruik. Het materiaal voelt zacht aan en is een lust voor het oog.

Als je niet kunt kiezen, bezoek dan onze Furnea showroom waar onze interieurexperts klaarstaan om je te helpen met je keuze. In de showroom vind je nog meer aanpassingsopties, dus voor een bank op maat, kom langs. We hebben de koffie en thee al voor je klaarstaan!