Tenzo Dakota serie| Creëer je eigen unieke wandkast

(28 artikelen)

Dakota-serie: Creëer je unieke wandkast met deze serie

We zijn niet allemaal ontwerpers. En dat is maar goed ook. Anders zouden design meubels niet meer zo bijzonder zijn. Maar met de Dakota-serie van Tenzo kun je je innerlijke designer toch naar boven halen. Deze serie bestaat namelijk uit diverse elementen die ontworpen zijn door topontwerper Rutger Andersson. Deze kun je naar wens samenstellen om een uniek meubel te creëren dat perfect in je interieur past!

Perfecte mix van functionaliteit en schoonheid

De prachtige elementen die ontworpen zijn door Rutger Andersson, hebben een Scandinavische look waar je geen genoeg van krijgt. Maar de designer hield ook veel rekening met functionaliteit. Als jij een meubel samenstelt van deze elementen, geniet je dus van het beste van beide werelden.

De materialen die gebruikt werden voor het ontwerpen van de meubels, zijn ook erg duurzaam. Zo bestaan de elementen uit metaal, mdf-hout en meubelplaathout. Ze zijn ook voorzien van een extra beschermlaagje waardoor de meubels nog langer meegaan.

Creëer eenvoudig een meubel naar wens

Wil jij ook een prachtig Scandinavisch designmeubel creëren aan de hand van de Dakota-elementen? Dan doe je dat eenvoudig bij Furnea. Er is tevens ontzettend veel mogelijk. Je kunt namelijk compleet verschillende meubels creëren. En zoveel of zo weinig mogelijk elementen gebruiken als jij zelf wenst. Daardoor kun je zelfs de hoogte bepalen. Qua elementen heb je de keuze uit lades, deuren en planken.

Lades

Heb je veel kleine spullen om op te bergen? Dan zijn lades een hele goede optie om toe te voegen aan je Dakota-meubel. Je vindt er ook erg makkelijk al je spullen weer in terug. Een ander voordeel van lades is dat je je gerief uit het zicht kunt opbergen. Plaats je lades laag, hoog of in het midden. Jij kiest!

Deuren met legplank

Heb je toch wat meer ruimte nodig? Dan zijn deurtjes met een legplank een betere optie. Daar kun je je boeken, mappen en andere grotere spullen in plaatsen, volledig uit het zicht. Uiteraard is het ook mogelijk om lades en deuren met elkaar te combineren. De keuze is volledig aan jou!

Planken

Als derde optie zijn er de planken. Deze zijn ideaal als je ook graag dingen in het zicht opbergt. Planken worden voornamelijk vaak gebruikt voor het opbergen van boeken, maar je kunt er ook een beeldje, plantje of iets anders op plaatsen. Kies zoveel of zo weinig planken als je zelf wenst.

Laat alles mooi bij elkaar passen

Wil je je eigen boekenkast samenstellen dat enkel uit planken bestaat? Of een wandkast met lades en deuren of een combi hiervan voor in je kantoor en/of woning? Dan kan dit! Je kunt zonder probleem diverse soorten meubels samenstellen met de elementen uit de Dakota-serie. Vervolgens kun je ze dan bij elkaar in de ruimte plaatsen om zo een onweerstaanbaar interieur te creëren.

De Dakota-elementen zijn een heel goede keuze voor het ontwerpen van een kantoorruimte op maat, maar je kunt deze samengestelde meubels ook perfect in je woonkamer gebruiken. Of waarom niet in beide ruimtes? Zo geniet je nog meer van je woning!

Stel je design meubels samen bij Furnea

Je eigen design meubels samenstellen aan de hand van de Dakota-serie? Bij Furnea doe je het in een mum van tijd. Het is ook helemaal niet moeilijk. Kies je zijkanten en bepaal hoeveel lades, deuren en planken je wilt. Raak je er toch niet helemaal aan uit? Dan helpen wij je graag! En natuurlijk mag je ons ook gewoon om advies vragen. Op je meubel krijg je bovendien 5 jaar gegarandeerde garantie.