Kindervloerkleden bij Furnea

(23 artikelen)

Kindervloerkleden bij Furnea | Voor een gezellige & knusse kinderkamer

Een fijne zachte basis voor jouw zoon of dochter

In iedere kamer brengt een vloerkleed warmte en sfeer, maar in de kinderkamer is een vloerkleed echt onmisbaar. Is jouw kind nog klein, dan geniet jij van het zachte, warme gevoel aan je voeten als je jouw kleintje ’s avonds naar bed brengt, midden in de nacht moet troosten of ’s ochtends uit bed haalt. Als jouw kind iets groter is en zelf in zijn of haar kamer speelt, is een kindervloerkleed een zachte ondergrond voor uren fijn speelplezier. Een kindervloerkleed is de slagroom op de taart voor je kinderkamer: een warme, zachte en vrolijke eyecatcher.

Groot aantal kinderkleden om uit te kiezen

Wil je graag keuze als het gaat om kindervloerkleden? Kies maar dan, want het perfecte kinderkleed vind je vast en zeker in onze Furnea collectie! Misschien zoek je een speelkleed met een fantasiewereld, waarop je kind uren kan spelen en de mooiste verhalen kan bedenken. Of wat denk je van een kleurrijk kleed dat perfect past bij de kinderkamer meubels? Een super schattig baby kindervloerkleed of juist een stoer vloerkleed met de superheld van jouw ‘al hele grote’ zoon of dochter? Waar maak jij jouw uk blij mee?

Tip: Naast vloerkleden verkopen we bij Furnea ook meubels voor de kinderkamer. Nachtkastjes bijvoorbeeld, bedden, bureaus en nog veel meer. Kijk dus vooral eens rond in onze webshop!

Onze collectie kindervloerkleden

Bij Furnea hebben we een grote collectie kindervloerkleden van diverse meubelleveranciers. Bij het merk Worlds kun je bijvoorbeeld terecht voor een Paw Patrol vloerkleed of een Star Wars vloerkleed. Voor prachtige fantasierijke vloerkleden moet je bij Obsession zijn. Dit meubelmerk verkoopt bijvoorbeeld ook speelkleden met autowegen waar jouw kind met autootjes overheen kan crossen. Lalee en Kayoom combineren graag fantasie met stijl. Veel kindervloerkleden van deze twee meubelmerken zouden ook niet misstaan op een andere kamer dan de kinderkamer. De meeste kindervloerkleden zijn in diverse maten leverbaar. Van kleine kindervloerkleden van 120 x 170 cm. tot grote kindervloerkleden van 160 x 230 cm.

Kindervloerkleed kopen bij Furnea

De collectie kindervloerkleden van Furnea is heel uitgebreid en onze voorraden zijn groot. Dat betekent dat we vrijwel alle kleden snel kunnen bezorgen. Fijn, want bij het inrichten van de kinderkamer wil je dat nieuwe kindervloerkleed natuurlijk op tijd in huis hebben. Je ontvangt van ons een Track en Trace-code in onze bevestigingsmail en daarmee kun je de levering van het kindervloerkleed precies volgen. Bezorging is gratis, je ontvangt 5 jaar gegarandeerd garantie en hebt 100 dagen retourrecht. Kom ook eens langs in onze showroom. Daar kun je verschillende kindervloerkleden bekijken en bevoelen. Door rond te lopen doe je meteen wat wooninspiratie op voor de rest van jouw huis!