Vloerkleden 80x150 cm bij Furnea

(73 artikelen)

Vloerkleden 80x150 cm bij Furnea | Fijne kleine & zachte sfeermakers

Formaat 80x150 cm: Het kleintje onder de vloerkleden

Vloerkleden van het formaat 80x150 cm behoren tot de categorie kleine vloerkleden. Dit formaat is ontzettend handig voor kleine woonruimtes. Je kunt zo’n kleedje bijvoorbeeld prima onder een salontafel leggen. Houd als uitgangspunt aan dat alle poten van de salontafel op het kleed staan en het vloerkleed aan alle kanten een paar centimeter groter is dan het tafelblad. Voor een optimaal resultaat is het daarnaast mooi om ongeveer 20 centimeter vrij te houden vanaf de zitmeubelen. Leg je een te klein vloerkleed neer of houd je te weinig ruimte tussen de zitmeubelen en het kleed? Dan geeft dit jouw zithoek vaak een krappe look. Vloerkleden van 80x150 cm passen daarnaast ook mooi in bijvoorbeeld een kinderkamer, slaapkamer of zolderkamer.  

Tip: Ook in grote woonkamers is een klein kleed een fijne aanwinst. Zeker als je een mooie vloer hebt liggen en toch een leuk accent wilt aanbrengen in de vorm van een vloerkleed.  

De Furnea collectie kleine vloerkleden

In het aanbod van Furnea vind je kleine vloerkleden voor elke ruimte in huis. Leuke kindervloerkleden, fraaie Perzische tapijten, indrukwekkende moderne vloerkleden, originele patchwork vloerkleden en sfeervolle vintage vloerkleden. Wat denk je van een mooi turquoise tapijt van 80x150 cm onder het bureau in de werkkamer? Of een kleurrijk klein kleedje onder de glazen salontafel in de zithoek? De meeste tapijten zijn voorzien van een antislip laag. Is dit niet het geval, dan kun je een los ondertapijt aanschaffen. Zo’n ondertapijt is eenvoudig in het juiste formaat te knippen en vast te maken onder het vloerkleed. Geen gekke slippartijen bij jou in huis!

Kleed 80x150 cm nodig? Ontmoet onze meubelmerken!

Bij Furnea verkopen we kleine vloerkleden van 80x150 cm van verschillende interieurmerken. Kayoom is bijvoorbeeld een jong meubelmerk met een fraai collectie eigentijdse en stijlvolle vloerkleden. Het familiebedrijf Lalee heeft al ruim 30 jaar ervaring met het ontwerpen en produceren van de mooiste vloerkleden. Obsession behoort ook tot onze favorieten met een uitgebreide en veelzijdige collectie kleine vloerkleden van 80x150 cm en andere formaten. Elk vloerkleed in onze collectie is zeer stevig en gaat dan ook lang mee. Het zijn stuk voor stuk blikvangers die veel comfort en sfeer brengen.

Vloerkleed 80x150 cm kopen bij Furnea

Een klein vloerkleed van 80x150 cm kopen kan gemakkelijk, voordelig en snel online bij Furnea. Dankzij grote voorraden heb jij dat fraaie kleed snel in huis om jouw interieur meer sfeer te geven. Alle vloerkleden in onze collectie zijn eenvoudig te bestellen met een paar muisklikken. Met een Track en Trace code volg je jouw bestelling. De bezorging is gratis en verzekerd en je hebt 100 dagen retourrecht. We verkopen trouwens niet alleen prachtige vloerkleden van 80x150 cm. Ook voor grotere vloerkleden en de mooiste design meubels ben je bij ons aan het juiste adres. De hoogste tijd om op onderzoek uit te gaan in onze webshop! Veel plezier!