Richmond Interiors Pasha bankstel: zelf samenstellen bij Furnea

(11 artikelen)

Pasha bankstel van Richmond Interiors: zelf samenstellen

Als je aan je droomzitbank denkt, heb je waarschijnlijk een bepaald model en kleur in gedachten. Maar zodra je op zoek gaat, vind je meestal geen zitbank die aan je ideaalbeeld voldoet. Bij het Pasha bankstel van Richmond Interiors is dit anders. Want je kunt hem volledig ontwerpen naar je smaak, omdat hij bestaat uit elementen. Zo laat je deze zitbank perfect bij jou, je gezin en je inrichting passen!

Design zitbank om te koesteren

De mooie Pasha designzitbank is er eentje om te koesteren. En dat voor een lange tijd, want hij is gemaakt van de meest kwalitatieve materialen, waaronder hoogwaardige stof en kwaliteitshout. Leef je dus maar naar hartenlust uit op deze kanjer!

Dankzij de kwalitatieve en zachte materialen is hij ook heerlijk om op te zitten. Als je de Pasha zitbank in huis haalt, geniet je dus eindelijk van de rust die je nodig hebt én verdient. Wil je nog meer plezier uit je zitbank halen? Onderhoud hem dan met de Textile Care kit. Met de producten uit deze set verleng je de levensduur aanzienlijk!

Ontdek de reeds samengestelde modellen bij Furnea

De Pasha zitbank bestaat uit verschillende modules die je in elkaar kunt plaatsen om je ideale model van zitbank te creëren. Maar bij Furnea vind je ook Pasha zitbanken die wij reeds samengesteld hebben. We hielden daarbij rekening met de huidige meubeltrends en het gebruiksgemak.

Het is interessant om de modellen die reeds samengesteld zijn te ontdekken in onze webwinkel. Wie weet zit de perfecte zitbank voor jou er al bij. En als dat toch niet zo is, kun je hem nog altijd zelf samenstellen!

Zelf een zitbank samenstellen? Zo doe je dat!

Zelf een zitbank samenstellen? Het klinkt wat ingewikkeld. Maar dat is het zeker niet. Al wat je hoeft te doen is een aantal keuzes maken. We overlopen de mogelijkheden!

Model van je zitbank

Eerst dien je het model van de zitbank te kiezen. Je kunt een driezitsbank creëren of kiezen voor een grotere bank met chaise longue gedeelte. Dit gedeelte kan zowel links als rechts geplaatst worden.

Kies voor de zitbank met chaise longue als jij een groot gezin hebt. Of indien je het belangrijk vindt om je benen goed te kunnen strekken. Denk ook goed na over waar je het chaise longue gedeelte laat plaatsen.

Kleur van de stof

Ook de kleur van de stof kun je aanpassen. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden. Kies bijvoorbeeld voor roze en geef je woonkamer een zachte uitstraling. Of wat dacht je van natuurlijk taupe? Luxueus zwart is ook een mogelijkheid. En zo zijn er nog vele andere kleurtjes om uit te kiezen.

Maar hoe beslis je dan? Kies voornamelijk voor een kleur die je mooi vindt en bij de rest van je interieur past. Neem de tijd om hier goed over na te denken. Want de zitbank zal opvallen in je interieur.

Soort stof

Naast de kleur, kun je ook de stof kiezen. Zo is er de chenille stof: heel hip en trendy op dit moment én knuffelzacht. Maar er zijn ook nog andere zachte stofjes die je kunt kiezen, zoals furry, velvet, chenille en bouclé. Voor alle stoffen geldt dat ze van de hoogste kwaliteit zijn en ontzettend aangenaam aanvoelen tegen je huid. Een verkeerde keuze kun je dus niet maken!

Kom naar onze showroom en ontdek de mogelijkheden

Wil je graag alle opties ontdekken? Dan raden wij je aan om naar onze showroom in Schiedam te komen. Daar kun je alle mogelijkheden tezamen met onze interieurspecialisten ontdekken. Dat heeft als groot voordeel dat ze je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze en dat je dus een miskoop vermijdt!