Velvet fluweel stoffen meubels: chique, tijdloos en sfeervol

(579 artikelen)

Velvet fluweel stof meubels: chique, tijdloos en sfeervol

Bij Furnea koop je meubels voor iedere smaak en inrichting. We bieden dan ook een zeer divers aanbod van meubels van verschillende merken en materialen. Zo zijn we bij Furnea enorm fan van meubels van velvet fluweel stof. We bieden je meubels van verschillende merken en voor ieder vertrek in huis. Kies jij voor een stijlvol interieur met een warme en sfeervolle uitstraling? Dan bekijk je direct het aanbod van velvet fluweel stof meubels bij Furnea.

Velvet fluweel stof voor ieder interieur

Velvet fluweel stof stond vroeger bekend als een materiaal dat alleen voor de rijken der aarde was weggelegd. In Engelstalige landen wordt fluweel velvet genoemd. Eigenlijk zijn velvet en fluweel dus hetzelfde. Om velvet fluweel stof te maken, worden kleine lusjes geweven. Het resultaat is een glanzende en zachte stof met korte opstaande pluizige polen. Het mooie aan velvet fluweel stof is dat het een bijzonder luxe en klassieke uitstraling heeft, en toch bij ieder type interieur past. De stoere en zachte uitstraling maakt dat meubels van deze stof bijvoorbeeld de perfecte aanvulling op een industriële inrichting zijn. We bieden bij Furnea diverse merken aan die velvet fluweel meubels in hun aanbod hebben opgenomen. Denk aan mooie merken als Sky Style en Dan Form. Dan Form biedt vooral stoelen van velvet fluweel stof aan en Sky Style Stoelen voor diverse toepassingen, zoals bureau- en eetkamerstoelen, en fauteuils. Ook zijn de moderne inrichting en velvet fluweel meubels een perfecte match. Vooral Sky Style zal je bieden wat je zoekt, zoals de Sky Style Shell eetkamerstoel of de Skye Style Tulip eetkamerstoel. Natuurlijk kan velvet fluweel stof ook heel goed bij een klassieke of landelijke inrichting. Kleurgebruik is hier vooral belangrijk. Kies voor mooie zachte kleuren en vormen. Sits biedt prachtige banken en stoelen van velvet fluweel die passen bij de klassieke inrichting. Voor het aanbod van velvet fluweel meubels met een landelijke uitstraling, bekijk je direct het aanbod van Richmond Interiors. Dit merk biedt je meubels voor de hele woning. 

Voor iedere sfeer een geschikte kleur en model

Velvet fluweel stof is een heel veelzijdige stof waarmee je eindeloos kan combineren. Kijk je bijvoorbeeld naar het aanbod van meubels van Sky Style, dan zie je dat er veel gewerkt wordt met goudkleurige accenten, zoals bij de poten en armleuningen. Dit past perfect bij een moderne inrichting en tilt de luxe uitstraling van de velvet fluweel stof naar een hoger niveau. Bij de industriële inrichting kies je meer voor kleuren als cognac, olijfgroen, zwart en antraciet. Vaak worden deze meubels gecombineerd met metaal, zoals bij Dan Form het geval is. Is de Scandinavische stijl meer iets voor jou? Dan kies je voor meubels van velvet fluweel stof gecombineerd met hout, zoals bij bijvoorbeeld de Sky Style Malmo schommelstoel het geval is. 

Het onderhoud van velvet fluweel stof

Velvet fluweel is een prachtige stof die met het juiste onderhoud jarenlang mee gaat. Door het onderhoud verkeerd aan te pakken, kan je lelijke vlekken krijgen die je er niet zo makkelijk meer uit krijgt. Toch is het onderhouden van deze stof niet heel ingewikkeld. Is er geknoeid met een vloeibare stof, dan is het belangrijk om snel actie te ondernemen voordat de vloeistof in de stof trekt. Pak een absorberende doek en maak deze licht vochtig om de vloeistof voorzichtig te verwijderen. En omdat voorkomen beter is dan genezen, is het een verstandige keuze om de stof te impregneren met de Textile Protector. Kies je voor de Royal Textile Care Kit dan zit hier niet alleen een impregneerspray in, maar ook een reinigingsmiddel om vlekken in de stof te verwijderen. Kruimels en ander droog vuil kan gewoon met de stofzuiger worden verwijderd. Het mooiste effect krijg je wanneer je met de stofzuiger een kant op werkt. 

Meubels van velvet fluweel stof bestellen bij Furnea

Ben jij gevallen voor de elegante uitstraling van meubels van velvet fluweel stof? Dan maak je natuurlijk een keuze uit het ruime aanbod bij Furnea. Natuurlijk wil je de stof mooi houden. Daarom bestel je direct de Royal Textile Care Kit mee. Hiermee houd je de meubels in uitstekende staat en verleng je de levensduur aanzienlijk. Bij Furnea geniet je van uitstekende service. Zo krijg je standaard 5 jaar garantie op je bestelling en heb je 100 dagen recht op retour. Ook heb je de keuze uit verschillende betaalmogelijkheden. Zo betaal je, afhankelijk van de waarde van je bestelling, je velvet fluweel stof meubels achteraf of gespreid in rentevrije termijnen.