Vloerkleed maten | Voor elke ruimte een vloerkleed

(339 artikelen)

Vloerkleden maten bij Furnea | Voor elke ruimte een vloerkleed

Vloerkleden: Size matters!

Een vloerkleed maakt jouw interieur helemaal af. Vloerkleden zijn leuk om te zien en voelen lekker zacht aan jouw voeten. Er zijn allerlei soorten vloerkleden. Effen vloerkleden, patchwork vloerkleden, dierenhuid vloerkleden, kleurrijke vloerkleden, hoogpolige vloerkleden, laagpolige vloerkleden en nog veel meer. En misschien wel de meeste belangrijke eigenschap van een kleed is de maat. Een vloerkleed moet tenslotte wel goed passen op de plek die jij voor ogen hebt. Een veel te groot kleed in een kleine zithoek is geen gezicht. Een groot vloerkleed heeft echt een beetje ruimte nodig. Of wat denk je van een salontafel waarvan alle vier de poten net niet op het vloerkleed passen? Beetje jammer. Kortom, size matters als we het hebben over vloerkleden!

Welke maat vloerkleed heb ik nodig?

In het aanbod van Furnea vind je vloerkleden in verschillende maten. De kleinste vloerkleden passen bijvoorbeeld onder de salontafel of voor een fauteuil. Ideaal als je een mooie vloer hebt en toch een leuk accent wilt aanbrengen in jouw interieur. Onder kleine vloerkleden verstaan we kleden in de volgende maten: 80x150 cm, 120x120 cm en 120x170 cm. De middelgrote maten zijn vloerkleden van 140x200 cm, 160x160 cm, 160x230 cm en 200x290 cm. Vloerkleden in deze maten zijn bijvoorbeeld ideaal om voor de bank te leggen, als kindervloerkleed of als kleed voor het bed. Onder de grote maten vallen de vloerkleden van 240x330 cm en 280x370. Een goede keuze als je op zoek bent naar een echte blikvanger. En perfect als jouw vloer niet (meer) zo mooi is, maar je nog geen zin hebt om deze te vervangen.

Kayoom, Lalee, LivLight, Obsession

Bij Furnea werken we samen met meubelleveranciers die onze liefde voor eigentijdse meubels en woonaccessoires delen. Op gebied van vloerkleden zijn dat Kayoom, Obsession, LivLight en Lalee die met veel zorg, aandacht en passie de mooiste vloerkleden ontwerpen en produceren. Stevig, duurzaam, praktische en absoluut een traktatie voor het oog. Elk meubelmerk heeft weer een ander visie en daardoor is de Furnea collectie ruim en gevarieerd. Alle maten vloerkleden zijn vertegenwoordigd.

Vloerkleed kopen bij Furnea: voor welke maat kies jij?

Een vloerkleed kopen, daarvoor ben je bij Furnea absoluut aan het juiste adres. Bestel je bij ons een vloerkleed, dan haal je een woonaccessoire in huis waar je ontzettend veel plezier van gaat hebben. Bij ons heb je keuze uit vloerkleden in verschillende maten voor aantrekkelijke prijzen. In onze showroom hangen en liggen diverse kleden van meubelmerken als Lalee, Kayoom en Obsession. Kom gerust langs als je even wilt kijken en voelen. Zorgen wij voor de koffie! Kun je wel wat advies gebruiken op gebied van vloerkleden en maten? Vragen kun je altijd stellen aan onze klantenservice!