Pelipal

(11 artikelen)

Pelipal bij Furnea | Een badmeubel om trots op te zijn!

De rijke geschiedenis van Pelipal

Pelipal: een Duits meubelmerk met een rijke en mooie geschiedenis. Een geschiedenis die al begint in het jaar 1906! Sinds de oprichting is Pelipal uitgegroeid tot een toonaangevend en internationaal meubelmerk voor hoogwaardige badkamermeubels. Met een eigen ontwerpteam en vier eigen fabrieken heeft het meubelmerk Pelipal alles in eigen beheer. Elke badmeubel wordt ontworpen en afgewerkt in Duitsland waardoor elk meubelstuk voldoet aan de strenge, Duitse kwaliteitseisen. De collectie is zeer gevarieerd: van tijdloze meubels met een goede prijs-kwaliteitverhouding tot luxe design meubels. Wat je smaak ook is: met het meubelmerk Pelipal verandert jouw badkamer in een fijne plek waar je echt kunt ontspannen en genieten! 

Design, kwaliteit en innovatie

Het meubelmerk Pelipal staat bekend om het design van de meubels, de hoge kwaliteit en de kracht van innovatie. Elk ontwerp wordt gekenmerkt door een harmonieuze balans tussen vormen, materialen en kleuren. Daarnaast blinkt het meubelmerk Pelipal uit door een bijzonder hoge productkwaliteit. De collectie draagt zelfs het Gouden-M certificaat van de Gütegemeinschaft Möbel eV (DMG), de onafhankelijke Duitse vereniging voor kwaliteitswaarborging van meubels. Daarnaast is het meubelmerk Pelipal de grondlegger van lasertechnieken in badkamermeubel branche. Door deze techniek toe te passen kan een badkamermeubel beter worden afgewerkt waardoor ze gemakkelijk in onderhoud en duurzaam zijn. Daarnaast is een badkamerkast van Pelipal standaard uitgerust met de CLIP top BLUMOTION scharnieren. Deze scharnieren zijn zeer stevig en hebben een geïntegreerd dempingsmechanisme. 

Jouw Pelipal badmeubel

Wanneer je de badkamer gaat inrichten moet je rekening houden met heel veel factoren. Hoeveel mensen gebruiken de badkamer tegelijkertijd? Wanneer het hele gezin bijvoorbeeld gelijktijdig de deur uit moet en dus ook gelijktijdig tanden moet poetsen, is het misschien handig om na te denken over een dubbele wastafel. Maar, hoeveel ruimte heb je en hoeveel kastruimte heb je nodig? Ook daar moet je natuurlijk over nadenken. En ook niet onbelangrijk: de indeling en stijl van je badkamer. Wees creatief en ontdek de mogelijkheden van het meubelmerk Pelipal. Een wastafelonderkast kun je bijvoorbeeld combineren met een Pelipal spiegelkast, maar ook met een badkamerspiegel. Heb je al een kast voor je voorraad verzorgingsproducten en handdoeken of wil je dit kunnen opbergen in je badkamer? In dat geval is het formaat van je Pelipal badkamermeubel ook zeker iets om rekening mee te houden.

Pelipal kopen bij Furnea

Met trots kunnen wij zeggen dat wij een officiële Pelipal dealer zijn. De collectie van dit mooie meubelmerk is dus via Furnea te bestellen. Elk badmeubel is voorzien van een uitgebreide productomschrijving wat de keuze een stuk makkelijker maakt. Heb je een Pelipal badmeubel gevonden? Dan bestel je hem met een paar klikken online. Natuurlijk bieden wij gratis bezorging & retour aan. Daarnaast heb je de mogelijkheid om kosteloos in drie termijnen te betalen. Zo heb je de ruimte om ook nog leuke accessoires te kopen. Wanneer jouw Pelipal badmeubel is bezorgd kun je gelijk de badkamer gaan inrichten en stylen met accessoires zoals een badmat en een bijpassende zeepdispenser.