Vloerkleden 200x290 cm bij Furnea

(200 artikelen)

Vloerkleden 200x290 cm bij Furnea | Voor een comfortabel interieur

Vloerkleed 200x290 cm: mooi en praktisch

Een vloerkleed is natuurlijk mooi om te zien, maar bovendien ook erg praktisch. Zo is een kleed op de grond heerlijk warm en lekker zacht voor jouw voeten. Zeker als een stenen of houten vloer in de winter erg koud aanvoelt. Daarnaast dempt een vloerkleed ook het geluid in een ruimte. De vloerkleden van het formaat 200x290 cm rekenen we tot de middelgrote vloerkleden. Je kunt een kleed van 200x290 cm gebruiken om een zithoek of eethoek van meer sfeer te voorzien. Leg het kleed in dat geval onder de eettafel, salontafel, bank of fauteuil. Ook in de kinderkamer, werkkamer of slaapkamer is een vloerkleed ideaal.

Middelgrote vloerkleden 200x290: de Furnea collectie

Op zoek naar een middelgroot vloerkleed? Maak dan een keuze uit de vloerkleden van 200x290 cm van Furnea. Er zit vast en zeker een kleed bij dat helemaal past bij jouw smaak. Een mooi geblokt tapijt bijvoorbeeld voor in de woonkamer, een effen grijs vloerkleed van 200x290 als rustpunt in jouw kleurrijke werkkamer, een klassiek Perzisch tapijt om op zolder een fijne zithoek te creëren, een modern kleed als gaaf accent in jouw slaapkamer. Alles kan en alles mag!  

Tip: Denk goed na of je kiest voor een laagpolig of hoogpolig vloerkleed van 200x290.   Hoogpolige vloerkleden zijn heerlijk dik en zacht. Laagpolige vloerkleden hebben een strakke look en zijn gemakkelijk schoon te maken.

De meubelleveranciers van Furnea: Obsession, Lalee, Kayoom

Obsession, Kayoom en Lalee zijn enkele meubelleveranciers waar we mee samenwerken. Deze meubelmerken ontwerpen en produceren vloerkleden van 200x290 cm die stevig zijn, op een verantwoorde en eerlijke manier geproduceerd worden en een unieke uitstraling hebben. En de kleden zijn bovendien betaalbaar. Bij Furnea vinden we het namelijk belangrijk dat design betaalbaar is. Je krijgt echt waar voor je geld! Ga jij voor een klassiek Perzisch kleed van Lalee, voor een romantisch wijnrood kleed van Obsession of toch voor een nostalgisch vintage vloerkleed van 200x290 van Kayoom? Keuze te over!

Middelgroot vloerkleed 200x290 cm kopen bij Furnea

Vloerkleden van 200x290 cm shoppen? Dat doe je bij Furnea gewoon online. Je kiest vanuit jouw luie stoel op het scherm een mooi vloerkleed uit. Vervolgens betaal je in een beveiligde omgeving en wacht daarna tot onze bezorgers op de stoep staan. Piece of cake! De specificaties van elk kleed vind je onder de productomschrijving. Het materiaal waar het kleed van gemaakt is bijvoorbeeld, wat het gewicht is, wat de poolhoogte is en of het kleed handgemaakt is. Heb je toch nog vragen? Stel ze gerust aan de medewerkers van onze klantenservice. Bezorging is gratis en je hebt 100 dagen retourrecht. Welke van onze vloerkleden van 200x290 cm schittert binnenkort op jouw vloer?

Bekijk ook onze laagpolige vloerkleden en Sisal vloerkleden.