Cervo Serie | Het frisse Scandinavische interieur

(15 artikelen)

Cervo Serie | Het frisse Scandinavische interieur

Een frisse wind in je interieur

Kies je voor de Cervo Serie? Dan kies je voor een sfeervol en fris Scandinavisch interieur. De woonkamer meubels hebben alle ingrediënten die passen bij deze harmonieuze woonstijl. Met de Cervo Serie blijf je lekker down to earth. Geen poespas, geen franjes en geen overbodige details maar strakke meubels met natuurlijke elementen. Een complete woonkamer waarmee je pas echt helemaal tot rust komt!

Witte meubels met houten accenten

Wit is een dominante kleur in het Scandinavische interieur. Ook bij de Cervo Serie kunnen we niet om de witte kleur heen. De handgrepen hebben een warme eiken kleur wat zorgt voor een mooi, natuurlijk contrast. En natuurlijk hebben de woonkamer meubels van de Cervo Serie hoge pootjes. Deze zijn immers onmisbaar bij Scandinavische meubels. De hoge pootjes zijn gemaakt van massief geolied eiken en zorgen voor een stevige basis.

Cervo Serie kopen bij Furnea

De Cervo Serie van het meubelmerk Nova Design is een uitgebreid woonprogramma. Van een salontafel tot diverse maten kasten en dressoirs, met deze serie heb je keuze genoeg! Ideaal om je woonkamer compleet in te richten met meubels in dezelfde stijl. Bij Furnea bestel je alle meubels uit de Cervo Serie eenvoudig en veilig online. Bovendien kun je kiezen voor rentevrij gespreid betalen waardoor je jouw bestelling in drie termijnen mag betalen. Zo heb je de ruimte om ook nog leuke accessoires en een mooi vloerkleed te kopen.